Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Fjärr/självutlösare till D300

Produkter
(logga in för att koppla)

Tommy Törnquist

Aktiv medlem
Någon som har koll på eller erfarenhet av fjärr- eller självutlösare till Nikon D300? Märket eller pirat? Hörde att Nikons egen kostade upp till 1500:- Är den värd det?

Tommy
 
Har kört pirat utan strul. eBay HK Supplies har en mkt billig radiostyrd. Jag har den lite dyrare varianten (tror det finns 2-3 varianter) som även funkar med tråd och som passar i blixtskon. Har inte använt den professionellt utan bara "på skoj" rent amatörmässigt.


/Peter
 
Per skrev:
Den trådis (om det var en sån du menade?) som Kaffebrus för säljer 199kr funkar hur bra som helst, och går förmodligen att hitta ännu billigare på Ebay.

P

Juste pris!
Nej jag menade alltså en som både är trådlås och trådbaserad. Allt i ett. Man kan t ex köra den trådbaserad om batterierna är slut osv.

Kommer inte ihåg namnet, men det är ungefär en sådan här (den verkar heta olika saker på olika ställen).

http://cgi.ebay.com/V2s-Wire-Wirele...ryZ64345QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem


/Peter
 
ANNONS
Köp en spegellös systemkamera från Canon och få ett 50mm objektiv på köpet hos Götaplatsens Foto.