ANNONS
Annons

Förbjuda fotografering av barn??

Produkter
(logga in för att koppla)
Läste det. Svårt hur man ska ställa sig till det hela. Å ena sidan tycker jag heller inte om förbud, och vill nog inte ha något när det gäller barn heller. Å andra sidan så skulle man inte bli lite förbannad om man såg någon stå och smygfota ungar på en badplats. Trots allt vill jag nog inte se några förbud. Hellre att man blir effektivare på att ta pedofiler och att de får hårdare straff.
 
Tycker det är intressant att artikeln tar upp Engla. Var det inte så att Anders hittades just på grund av att någon fotat henne och bilen?
 
Angående Engla

Det var så att en okänd person hade skaffat en ny kamera och var ute i trädgården och fotade på allt han såg, då körde Englas mördare förbi med bilen och då fotade han den som sedan ledde till ett bevismatrial.
 
Fotot var som sagt ett bevis. Det var inte fotot som ledde till gripandet. Det var fler saker redan innan fotot som pekade på den misstänkte.
 
Mjo. Tycker bara det ska klargöras ordentligt. Väldigt många verkar tro att det var det enda polisen hade och använde mot honom. Skulle bli läskigt om samhället blev så, för att vara extrema åt det andra hållet.
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.