Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Angående support från fotosidan

Produkter
(logga in för att koppla)

Damien74

Avslutat medlemskap
Hej.
För ett par dagar sedan såg jag ett inlägg någonstans på Fotosidan där någon tog upp att supporten är dålig på att hjälpa till här på fotosidan.
Jag kommenterade detta, skrev att jag är mycket tveksam till att betala för att uppgradera mitt konto om supporten verkligen är så dålig som en del påpekar.
Nu kan jag inte hitta den artikeln eller inlägget. Det verkar i alla fall inte som det var i forumet, jag har sökt.
Så, frågan är helt enkelt om någon råkat se detta eller om någon bara har svar på hur bra support det är här?
 
Vad är det för support du tänker på?

Vi försöker omgående svara på alla inlägg i detta forumet:
http://www.fotosidan.se/forum/forumdisplay.php?f=6

Det finns en FAQ:
http://www.fotosidan.se/cldoc/faq.htm

Ok. Jag syftar alltså på inläggen här där bl a en påstår att hon inte fått hjälp på ett år och en annan som försäkrar att det inte är ovanligt att man inte får hjälp.
http://www.fotosidan.se/cldoc/var-kontaktfunktion-har-inte-fungerat.htm
 
Ja sen får man skilja på support och förslag. Support prioriterar vi, förslag försöker vi alltid bemöta och ge feedback på (men händer det att vi inte hinner eller kan ge konkreta svar).
 
Jag ställde en fråga via kontakta-oss-formuläret, för c:a en vecka sedan. Har inte fått något svar ännu.
Är det alltså via forumet man ska ställa frågorna? Vad är i så fall formuläret till för, semesterhälsningar?
 
Nej det går alldeles utmärkt att maila där. Är det av allmänintresse så kan ju forumet vara en idé. När jag kollar ditt mail i inkorgen så har det status fixat. Det har inte fastnat i ngt filter?
 
Jag ställde en fråga via kontakta-oss-formuläret, för c:a en vecka sedan. Har inte fått något svar ännu.
Det gällde händelselistan? Verkar vara samma fel som Nonno mfl uppmärksammadd, det borde vara åtgärdat redan - eller ser du fortfarande för mycket? http://www.fotosidan.se/forum/showthread.php?t=130821

För min del är forumet bra för generella spörsmål runt funktioner på Fotosidan, vare sig det är felrapporter eller frågor - man kan bolla fram och tillbaka lätt, andra medlemmar kan hjälpa till och förklara och andra kan se svaret. Ofta när det är en sådan här bugg som drabbar många får vi många mail och missar säkert att svara alla som mailat, när jag "i maskinrummet" fixat. Så vi kanske skall ta och puffa för forumet på Kontakta-sidan.
 
Jag kan väl till viss del stämma in i klagosången, mest för att jag la ett förslag på förändring av annonslistningen för ett par veckor sedan, och sedan dess har 197 personer läst förslaget men ingen har bemödat sig med att besvara den ens för att "beklaga sorgen" över den uteblivna förändringen. Så ambitionen är alldeles säkert hög, och jag tycker att ni som står bakom FS sköter såväl webbsida som forum med den äran, men det sker bevisligen missar även här,.
 
Det gällde händelselistan? Verkar vara samma fel som Nonno mfl uppmärksammadd, det borde vara åtgärdat redan - eller ser du fortfarande för mycket? http://www.fotosidan.se/forum/showthread.php?t=130821

...

Du har nog rätt, det verkar vara åtgärdat. Det var någon som klickat "svara" på något jag skrivit men som sedan riktade sig till någon helt annan, förvirrande!
Kan ni inte skicka ut en patch till era användare som fixar alla dummie-problem, ett piller som man sväljer och sedan gör man allting rätt :)
 
Å andra sidan fick du ju svar efter 9 minuter här.

Helt sant.
Jag tackar alla för svaren och får väl säga att jag känner det är okay att betala.
Om man får svar via forum eller via formulär från support spelar mindre roll för min del.

Tackar ödmjukast till er alla.
 
Senast ändrad:
Jag hade en fråga. FAQ hade inget svar. Återstod "Kontakta oss" längst ner på sidan. Redan idag fick jag svar mejlledes som uppmanade mig att använda forumet fotosida.se
Jaha, javisst, men varför inte länka dit där längst ner på sidan, ihop med länkarna till FAQ resp. Kontakta oss? Gör det!
Komplettera med länk till forumet även från FAQ och Kontakta oss -sidorna.

Nu är ju forumet lite svårt att hitta sin egen fråga i men det kan gå. Extrahera gärna därifrån till FAQ
 
ANNONS
Köp en spegellös systemkamera från Canon och få ett 50mm objektiv på köpet hos Götaplatsens Foto.