En högst personlig blogg om intryck och avtryck Fotobloggar bloggar Bloggtoppen.se

Delrapport

 

Påsklovet är ännu mer nästan slut idag än vad det var igår.

Och det känns ännu jobbigare.

Stå på labbet i Uppsala igen alltså, det är visserligen kul men solen skiner ju så mycket och det finns så mycket att fota just nu!

Kommenteringsexperimentet går över förväntan förresten. Många verkar tycka som jag, och det känns skönt. Men jag har ändå funderat väldigt mycket på hur man kommenterar idag. Ibland faller jag i fällan att bara kommentera bilder jag gillar - det är ju lätt alltså. "Gud vilken fin bild!", så är man klar.

Men det är ju inte det det handlar om!

Gah! Kritik. Detta svåra ämne! Jag har ju märkt, att genom att kritisera bilder som jag inte omedelbart vill klicka på, bara ta vilken som helst, så lär jag mig massor! Man börjar se var som gör de bilder man gillar till vad de är. Det går liksom ganska snabbt innan man börjar läsa bilderna på ett helt annat sätt och ser även sånt man inte gillar.

Det går ju, helt klart, att använda denna sida till så mycket mer än klubben för inbördes beundrar, det går att utvecklas massor här.  Men man måste ju orka, och helt klart, alla vill ju ha de där enbart positiva kommentarerna också.

Hur som helst, nu har pappa och jag haft fotosafari på västkusten och fårö ett par dagar, imorgon blir det östkusten! Bjuder på en bild från underbara Hall. Åk dit om ni ska till Gotland, absolut värt besväret! 

 Mvh Sara

 

Inlagt 2007-04-14 01:50 | Läst 1227 ggr. | Permalink