Man lever bara en gång...

DB 274/366 OSSO BUSCO


Idag lagar vi OSSO BUSCO




Hur löser en fotograf bordsplaceringen? 

Inlagt 2012-09-30 21:56 | Läst 2335 ggr. | Permalink
Jättefina bilder Per!
//Ewa
Svar från Otten 2012-10-01 07:23
Tackar, gott var det med. Första gången jag lagade det.
Ser väldigt gott ut.
Svar från Otten 2012-10-01 07:23
Det var mycket gott.
Det var ett fiffigt sätt att lösa frågan om hur folk ska hitta sina platser! Man behöver inte vara läskunnig och man kan få vara lite senil också.
Har du inte missat att skicka inbjudan förresten?
Svar från Otten 2012-10-01 07:23
Fick du den inte? Ajdå.
Som gammal Restaurang nörd så vill jag påpeka det inte bra att sätta sevetter i glasen om man tänkt sig att dricka vin. Att sätta Sevetter i glasen var fordom i restaurangbranchen Saraservering. Det fanns en hel hop med Sara restauranger i Sverige och en del serverade som dom då kallade vin .Surt billigt rödvin. Dom satte servetten i glaset . Det är för att det ludd som kommer av servetterna, ger både smak och ludd till det till fina vinet man numera severar. Jag kunde inte låta bli .Lite skola får det faktiskt också bli Per Det ser gott ut och kocken verkar ju på hugget Se det som en sanning med lite ironi Fint skall det vara så påpassligt med foto på gäster Kul idé /bert
Svar från Otten 2012-10-01 07:24
Har varit SARA-anställd på 80-talet :-)
Åh, nu blev jag ju hungrig alldeles för tidigt :) Samtidigt som bordsplaceringen gav ett mättande leende.
Kul och bra fångat!! Blev säkert gott!! Tack för mattipset. /Peter
Svar från Otten 2012-10-01 19:31
Tack för kommentaren. Maten blev riktigt god.
Fiffiga placeringskort!! =)
Svar från Otten 2012-10-01 19:30
Ja visst var det lite klurigt