Att spegla det jag gillar.

RRR..

Det är lika med "Runda Runt Riddarfjärden".. Så fick det bli i det hyfsade väder som bjöds på idag! Det brukar alltid finnas lite fint att fota här också, och skiner solen så brukar det här vara en fin sträcka att promenera.

Lite bilder från dagens promenad.

Pålsundet, ännu inte islagd.. börjar bli sent!

Västerbron..

Hmm.. nån har missat underhållet..

Vid Norr Mälarstrand.

Stadshuset, pelarna..

Det är här det alltid händer nått..

Det är nog här inne som folk gifter sig..

Vissa gifter sig.. ser kallt ut..

Hoppas det går bra..

Stockholms mest lutande hus..

Brännkyrkagatan, nära Slussen.

Tack för mig!

Inlagt 2015-02-07 22:24 | Läst 1040 ggr. | Permalink
Underbara bilder Jan!!! Allihop, jag blir helt tagen av dem. Vilken promenad, den skulle jag vilja göra om. De där bilderna med kolonnerna, är det stadshuset? Jag har aldrig varit där, hmmm. Bara ett 1/2 år sedan jag var i huvudstaden, men jag längtar redan dit.
Svar från ehrsa 2015-02-08 10:23
Hej! Ingemar. Ja, det är Stadshuset. Går man runt Riddarfjärden så hamnar man där, och det finns alltid en del att fota, turister och bröllopsfolk bland annat. Du får göra ett besök där nästa gång du är här! Rekommenderar också starkt att ta sig upp i Stadshustornet, utsikten är vidunderlig minst sagt! Tack! Ingemar.
Hälsn!
Fina bilder!
Jag gillar stadsvandringar, finns alltid någonting att fånga.
Kvinnan med polkagris jackan kunde nog inte bestämma sig hur hon skulle klä sig denna dag, lite annorlunda stil kan man tycka, men rolig.
Ta en promenad i dag också, skadar aldrig!

Kenneth
Svar från ehrsa 2015-02-08 10:27
Hej! Det är som du säger, det finns alltid nya motiv när man promenerar, även om man gått där dagen innan, så händer ändå nya saker.. Ha ha, ja kvinnan var en färgklick! Det blir absolut en promenad, solen skiner från klar himmel idag! Tack! Kenneth.
Hälsn!
Många vackra bilder här !
Så vackert ljus på pelarna.
Ing-Marie
Svar från ehrsa 2015-02-08 10:30
Hej! Stadshuset är fint, speciellt när solen skiner bland pelarna där, och gärna med eftermiddagsljus! Tack! Ing-Marie.
Hälsn!
Trevlig runda runt fjärden och trevliga bilder. Synd om den som äger båten blir kanske en lätt överraskning nästa gång de ska ut till havs. Bilderna vid stadshuset och pelarna var kul. I den första har du hittat någon som verkligen gillar färger och mönster.
Svar från ehrsa 2015-02-08 18:28
Hej! Ja, det är en fin runda att promenera, det är väl vad man hinner på en hel eftermiddag, med en del fotostopp.. Och alltid händer nånting borta vid Stadshuset! Tack! Margareta.
Hälsn!
Först fastnade jag för din bild med den strävade joggaren på Västerbron men sedan kom serien från Stadshuset och jag blev helt betagen. Vilka kanonbilder!
Hälsningar Lena
Svar från ehrsa 2015-02-08 18:31
Hej! Lena. Man tackar! Stadshuset är en "turistfälla", men det händer ofta en del intressant där också! Ofta mycket folk = roliga händelser..
Hälsn!