Att spegla det jag gillar.

Novemberljus..

Lätt att förakta månaden november, men är solen framme kan det bjudas på mycket fint även då.. men nu är vi inne i december, en ännu mörkare månad.. Fast det är bara c:a tre veckor kvar nu tills det vänder, och jag har redan hört Koltrasten sjunga vårsång, men dom är ofta lite knäppa.. det hände sig i Gubbängen c:a 06:00, ett par dagar i rad..

Här är lite bilder från november i Tantolunden eller dess närhet, i Stockholm.

En hök drog förbi..

Och så 'mina' Steglitser förstås..

Tack för mig!

Inlagt 2017-12-02 00:04 | Läst 694 ggr. | Permalink
Hej Jan. Det er godt at se lidt positivt på situationen - det vender lige om lidt - nemlig.
Jeg gillar dine silhuetbilleder - dejligt lys.
Mvh. Erik.
Svar från ehrsa 2017-12-02 09:18
Hej! Erik. Bara solen kommer fram så är också november fint och har mycket att bjuda på! Man får inte 'grotta' ner sig för mycket i det mörka, som för övrigt blir ännu mörkare nu i december.. Solen står lågt och ger ett riktigt fint ljus! Idag skiner solen här så jag ska ge mig ut redan nu här i närområdet! Tack, ha det gott!
Hilsen!
Solen gör underverk men den mörka, grå vardag vi har nu. Du hade tur som fick en promenad när den tittade fram. Solen på tistelbollarna på fjäder bilden gör dem otroligt vackra och steglitser är ju aldrig fel.
Hälsningar Lena
Svar från ehrsa 2017-12-02 21:34
Hej! Lena. Det känns som skillnaden mellan en dag med sol och blå himmel eller en mulen dag är väldigt stora just i november och december.. gäller att få lite sol under november och december annars blir det tungt.. Här hade jag tur! Tack!
Hälsn!
Motljus är snyggt, och extra fint på första bilden där den ena hunden fått en fin siluett-teckning.
Hälsningar, Bjarne
Svar från ehrsa 2017-12-02 21:36
Kan bara hålla med angående motljuset! Det blir speciellt bra den här årstiden när solen står lågt.. Tack! Bjarne.
Hälsn!
Gillar dina bilder skarpt!
Svar från ehrsa 2017-12-02 21:46
Hej! Tack! Joakim. Man får vara glad att solen skiner ibland denna årstid! Gäller att man råkar vara ledig just då, bara det är ju ett stort lotteri.. men här stämde allt!
Hälsn!
Vilka härliga ljusbilder, man blir glad över att titta på dom.
Snyggt !
ing-marie
Svar från ehrsa 2017-12-02 22:02
Hej! Det är sånt här man behöver i november och även nu i December.. men det gäller att ha tur att vara ledig när solen råkar skina! Idag hade jag sån tur under halva dagen i alla fall.. sen mulnade det på! Hade hyfsad närkontakt med en större flock med siskor i Alträden vid Årstaviken, det var trevligt! Får se om bilderna duger till en blogg framöver..? Tack! Ing-Marie.
Hälsn!