Att spegla det jag gillar.

Lite kvälls och morgonbilder..

***

Bilder tagna från i förrgår kväll, men även från igår kväll, och sedan från morgonen idag när jag drog upp rullgardinen och då gick ut på balkongen.. Känns nästan som motiven ökade i mängd sedan dom blev klara med både fönster och balkong..

Alla bilder tagna med D800E med F 16 - 28 mm. & Z50 + Zdx 16 - 50 mm. & Iphone 12 för översikten..  Ljuset i stora fönstret är från den inbyggda blixten, varför har inte fler kameror en sån.. har ofta haft nytta av en sån..

I köksfönstret..

Igår kväll..

**

Sen kom morgonen idag och överraskade mig med en fin 'Dimbåge', har nog inte fotat någon sådan tidigare, minns nog inte om jag överhuvudtaget sett nån.. Gick fint att fota även inifrån lägenheten med de 'nya' fönstren..

Resten av bilderna fotat från balkongen..

Tack För mig!

Inlagt 2024-09-19 13:10 | Läst 122 ggr. | Permalink
Snygga himlar från lägenheten, va fint med en dimbåge
Svar från ehrsa 2024-09-20 10:51
Hej! Peter. Ja, det har bjudits på ovanligt snygga himlar de senaste dagarna här, det råkar väl vara det fina vädret med lagom med moln som färgas, just nu.. Men snart kommer väl regnet och moln hela tiden.. Även om kommande oktober ibland kan vara extra fin, ser fram mot det! Det var i oktober förra året som de första Sidensvansarna dök upp här, och de kunde räknas i nått tusental i 'närområdet' här.. Dimbåge var kul, har troligen bara sett såna på TV, och då oftast i nyhetskanalernas väderprognoser med 'tittarbilder'! Tack! Hälsn!
Häftig dimbåge, lyckades fånga en sådan i Hjälmarbaden för några år sedan och innan dess visste jag inte ens vad det var.
/Affe
Svar från ehrsa 2024-09-20 10:54
Hej! Affe. Jag har nog bara sett 'dimbågar' på TV, och då i samband med väderrapporter och de 'tittarbilder' som ibland brukar visas där.. Kul att få se en sån från egen balkong dessutom, det har jag inte sett tidigare! Tack!
Hälsn!