Att spegla det jag gillar.

Apropå ingenting..

***

..som ibland uppvisas här på 'bloggen'.. Här är i alla fall en ovanligt 'cool' film fotat inne i cockpit på ett avancerat stridsplan, där filmandet också är i sig ovanligt avancerat..

Från Youtube här! 

**

Sommaren kom tillbaks, men det har inte Tornseglarna gjort..

Tack för mig!

Inlagt 2023-09-05 23:20 | Läst 575 ggr. | Permalink
Jag tittade på filmen men tyckte den var alldeles för lång, jag kanske missade något för jag snabbspolade flera gånger. Det sitter väl en kamera monterad inne i cockpit, vet inte om det är så avancerat idag. Flygningen däremot får väl klassas som det men piloterna är ju tränade för det. Jag får hålla mej till fåglar istället :-)
Hälsningar Lena
Svar från ehrsa 2023-09-06 22:32
Hej! Jag har faktiskt aldrig sett en så avancerad videoupptagning inifrån cockpit på ett stridsflygplan tidigare, och då menar jag just hur kameran roterar och ibland inte roterar fast planet roterar.. det var helt nytt för mig och avancerat, och samtidigt få se hur piloten agerar, för att inte tala om den vidunderliga utsikten! Tydligen en ganska ny video dessutom som sticker ut enligt mig.. jag har inte sett jättemånga men den här stack ut extra! Tack! Lena. Hälsn!
Där har stridsflygplanet och tornseglaren mycket gemensamt - förmågan till avancerade rörelser i luften!
Hälsningar, Bjarne
Svar från ehrsa 2023-09-07 22:14
Hej! Ja verkligen, Tornseglare är knepiga att få bra bilder på, oftast blir det bilder på håll med ett tele och blå himmel som bakgrund.. inte så upphetsande, liksom många andra ’porträttbilder’.. Den här videon tycker jag sticker ut extra på ett sätt som jag inte sett tidigare! Kul och snyggt i alla fall med denna ’Raptor’ video! Tack Bjarne. Hälsn!