Att spegla det jag gillar.

Alla gillar att fota..

Kanske turister mer än andra.. och så jag då.. :-)

Sett nära Gustav Adolfs Torg och Norrström..

Tack för mig!

Inlagt 2015-06-18 19:44 | Läst 1219 ggr. | Permalink
Härliga bilder! Det är så skönt med så mycket folk. Skulle jag ge mig ut i Gislaved med min kamera så skulle jag inte hitta så många att fotografera, och definitivt inte så många som fotograferar! =)
Ha en fin midsommar Jan!
Svar från ehrsa 2015-06-18 20:09
He he, jag tror dig! Gislaved har nog andra fina kvaliteter är jag övertygad om, men vimlet av folk här i Stockholm, och speciellt turister förgyller våra gator lite extra denna årstid! Man kan bara sitta ner någonstans och studera dom, och fota dom.. :-) Tack! Heléne. Trevlig midsommar!
Hälsn!
Att fotografera har verkligen blivit ett stort folknöje, och det tycker jag är kul. De allra flesta struntar ju i både märke, pixlar och bildbehandling, de blir nöjda direkt med vad de får. Sedan har naturligtvis den sociala delningen en stor inverkan också. Det oavsett om bilderna publiceras offentligt eller i mer slutna familjekretsar. Kul serie bilder Jan.
Svar från ehrsa 2015-06-18 23:04
Hej! Visst är det så! Och det är ganska kul att fota bland fotande turister, eftersom dom själva hela tiden fotar så bryr sig heller ingen om att dom själva blir fotade.. Speciellt inte Japaner, som fotar så extremt mycket! Tackar! Ingemar. Trevlig Midsommar!
Hälsn!
Ha fin helg på dig med hopp om fler så här mysiga bilder av
fotografer fotografer ............
Gun-Inger
Svar från ehrsa 2015-06-19 10:30
Hej! Gun-Inger. Ja, det vimlar av dessa fotograferande turister nu, och det är riktigt kul att se dom, och kanske fota dom.. Tack så mycket, önskar dig en fortsatt trevlig midsommarhelg!
Hälsn!
Kul inlägg !
Oj så det fotas, och du behövde nog inte söka länge för att få ihop denna serie.
Ha en skön helg !
ing-marie
Svar från ehrsa 2015-06-19 10:41
Hej! Tack! Ing-Marie. Det stämmer, plötsligt välde dessa fotande troligen Japanska turister fram och höjde sina kameror.. Ingen bryr sig att också jag höjer min kamera! Dom är 'lättfotade'.. hmm.. tog nog inte 10 minuter ens.. Turister är trevliga fotoobjekt, oftast positiva och glada! Ha en fortsatt trevlig midsommarhelg!
Hälsn!
:-)) Alla dessa selfies!
Ha en fortsatt fin midsommarhelg!
Svar från ehrsa 2015-06-20 10:57
Hej! Visst är det så, det är populärt numera.. Och det ser också ofta rätt så komiskt ut när dom tas.. :-) Tack! Ewa. Trevlig helg!
Hälsn!