Annons

Sigma 50-150 mm 2,8 OS

Produkter
(logga in för att koppla)

Kallemero

Medlem
Är det någon som vet när det nya objektivet kan tänkas dyka upp och vad det kan bli för pris på det... Det känns som lanseringen dragit ut på tiden.
 
Snackade med gubbarna i sigmamontern på Fotomässan förra helgen. De hade ingen aning. Det finns inget lanseringsdatum och inga pre-production exemplar verkar finnas i omlopp heller som det verkar.

Bilderna på Sigmas hemsida tycks i princip vara retuscherade 70-200 bilder, så jag är tveksam på att det här objektivet existerar annat än på ritningar alls. (Såvida de inte ändrar designen fullständigt, men det känns inte sannolikt). Ett rykte säger att det är någon form av rättsprocess/patentstrid som pågår och gör att lanseringen skjutits upp på obestämd tid.

Lite synd, det känns som det är ont om objektiv i just det här segmentet. Och de lär inte sälja speciellt många av den gamla modellen sedan de berättade att OS versionen skulle komma.
 
Det är väl, om jag inte minns fel, den första varianten. Senare kom en 2:a och det sista är väl varianten med OS som verkar spårlöst försvunnen.
 
Fro knows photo har lagt upp en unboxing av 50-150mm SIGMA OS.. Så det är väll dax att börja kolla in objektivet igen..
 
ANNONS
Köp en spegellös systemkamera från Canon och få ett 50mm objektiv på köpet hos Götaplatsens Foto.