Annons

Sälja bilder

Produkter
(logga in för att koppla)

street_tess

Avslutat medlemskap
Vet inte riktigt om detta inlägg passar in här. I alla fall blev jag frågad i helgen om jag säljer bilder.
Visste inte riktigt vad jag skulle svara, vore ju kul om någon vill köpa mina bilder men jag tror inte jag är tillräckligt bra för det. och sen så hade den här personen ens inte sett mina bilder.
I alla fall har jag en hemsida där jag lagt upp en del bilder undrar om ni kanske kunde ta en titt på dem och se om de OK för att säljas.

Undrar även hur man ska göra för att få bilderna att se så bra ut som möjligt, hr tyvärr inte möjlighet att använda PS men använder GIMP.

Sen är det ju det också att jag inte har möjlighet att skriva ut egna bilder.

Här är i alla fall länken, ni kan väl ta en titt och säga vad ni tycker.

http://hem.bredband.net/thesix/

min mail och msn är [email protected]
 
Det är ju bara en eventuell köpare som kan avgöra om dina bilder duger till att säljas (eller, köpas). det lilla jag tittade på hundkapplöpningen skvallrar om att det var lite brusigt, och kanske att upplösning och skärpa inte räckte till alla gånger, men det är ju upp till användaren att avgöra.

det är ju ganska specialiserade bilder, så det finns nog en liten men god marknad för dem.

hoppas du har ordentlig upplösning på dem om de ska användas i tryck eller print.

lycka till!
 
Ja de senaste på hundkappen blev jag itne riktigt klok på de var riktigt brusiga men de andra två datumen var jag riktigt nöjd med.
 
Therese; jag undrar hur den här köparen fick kontakt med dig? Jag försöker själv börja nå ut och sälja mina bilder, men vet inte riktigt hur jag ska göra... Är det privata kontakter eller andra sätt som gäller? Hur gjorde du? Har du några tips?
 
Hehe
Nej jag stog och fotade på en hundkapplöpningsbana så kom han fram och tjötade lite så sen så frågade han om jag säljer bilder.
Mitt tips är att sätta upp bilder där du brukar fota tex hundkapplöponingsbanan då. Kanske inte så lätt i skogen, tror inte rådjuren har så mycket pengar. hehe men kanske här på fotosidan.
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.