Annons

Ni med fotosida

Produkter
(logga in för att koppla)
Jag har ingen helt privat hemsida men har däremot självklart en hemsida för min fotografverksamhet där jag lägger upp bilder från faktiska jobb. Nyheter och uppdateringar kan följas via länkar under Aktuellt, men flest bilder finns självklart i portfoliodelen.

www.lindisima.se
 
Mitt försök

Hej,

Håller på att göra en engelsk variant för att ha som länk när jag är på internationella forum som t.ex. dpreview. Är inte riktigt klar än, men här är länken!

http://www.hellstroms.st

Återkom gärna med synpunkter. Har gjort designen själv som ett första försök till hemsida ;-)
 
Robin Gyllander skrev:
Skulla vara fint med indelningar i olika genres bland bilderna.

Jag har tänkt på det. Använder Lightroom för att exportera webbgalleri. Har inte sett att man kan gör det där. Skall kolla igen. Tack för tipset i alla fall!
 
Jag har tänkt på det. Använder Lightroom för att exportera webbgalleri. Har inte sett att man kan gör det där. Skall kolla igen. Tack för tipset i alla fall!

Hej!
Jag har precis lanserat min sida (http://www.prphoto.se) och baserat på LR templates från TTG (theTurninggate.net). Där kan du skapa förstasida, index sidor samt även gallerisidor, dvs med olika kategorier.

Kolla så får du se vad jag menar. Och när ni ändå är där, feedback önskas.

Mvh
Peter
 
Då jag har (hade) lite olika platser att lägga upp bilder på främst inom sport gällande Västra Frölunda IF (handboll & fotboll). Jag valde då att samla detta på en egen hemsida med länkar och bildpsel, ett mellanting av blogg och galleri.

www.aesfoto.se


/Arne
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.