Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Köpa tokina 11-16 i florida (orlando,fort lauderdale eller cape coral)

Produkter
(logga in för att koppla)

sukram

Aktiv medlem
Hej!

Har en kompis som åker över till Florida i början av året, jag hade tänkt han skulle få plocka med sig ett tokina 11-16 till sverige.
Finns det några bra affärer där? Onlineshoppar man kan kolla in? Hur ligger priserna?

Tack!
 
Beställ från B&H och få det leverat med UPS till där du skall bo. Det är garanterat billigast! Eftersom du skickar det till Florida så slipper du dessutom SalesTax.
 
Beställ från B&H och få det leverat med UPS till där du skall bo. Det är garanterat billigast! Eftersom du skickar det till Florida så slipper du dessutom SalesTax.

Inte jag som ska dit, och polaren ska glida runt lite där på semester så det är nog inte ett alternativ.

Nån som vet nått ställe som står i ursprungsinlägget?
 
Wolf camera. Finns några stycken i området.
http://www.wolfcamera.com/

Det är j*kligt tunnt med bra kameraaffärer i södra florida. Wolf camera är hyffsat bra, men långt från bäst och billigast. Att få levererat från BH om man ska bo på hotell är dock inget alternativ.
 
Vi var i Florida förra året och jag letade och letade efter en bra kamerabutik med hjälp av gula sidorna både i Miami och i Orlando utan resultat. Dom flesta butikerna finns i "malls" och väldigt lite sortiment. Så tipsen om postorder till ditt hotell är det bästa alternativet!

Mvh Fredrik
----------------------
Besök gärna vår blogg!
http://www.glawe.se/blogg
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.