ANNONS
Annons

Hur länge kommer jag kunna köpa svartvit film? (var: "Det....")

Produkter
(logga in för att koppla)
Brunos är trevliga med ett riktigt bra sortiment, men det kan vara värt att påpeka att de håller andra priser i den fysiska butiken än i webbutiken. Så det kan vara värt att först beställa över webbutiken och sen välja att hämta ut ordern i den fysiska butiken för att få lägst pris. De skriver själva om det på sin webbsida:

http://brunosbildverkstad.se/i/kopvillkor.html sa:
…Vi kan tyvärr inte hålla samma priser i butik som på Internet. Vi ber er därför att lägga order och hämta i butik.…
 
Brunos bildverkstad
Gamla stan
Västerlånggatan 36
111 29 STOCKHOLM
Öppettider Måndag till Söndag

Dessutom har de rätt bra priser.

Det blir bättre priser om man beställer på deras hemsida och väljer att hämta rullarna själv än om man bara går in och köper. Upptäckte det själv när jag köpte ett par rullar Delta 3200 och priset i butik skilde sig rejält med priset på nätet, kommer inte ihåg hur mycket men det var en skillnad.
 
8mm? Verkligen? Den ger ju helt sjukt usel filmkvalitet i jämförelse med dagens HD-video, oavsett utrustning, bl.a. med endast 18fps och med pyttesmå filmrutor. Används den som en slags lomografi-film eller?

Det är väl klart att 8 mm är sämre ur teknisk synvinkel, om man menar upplösning och grejor. Men ibland är det det bästa alternativet. Searching for Sugarman exempelvis började filmas med super8 och sedan med super8-app till iPhone.
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.