Annons

Hur förvarar ni er kamerautrustning?

Produkter
(logga in för att koppla)

Godsmack

Aktiv medlem
Tjenare! Ja, som rubriken lyder.. hur förvarar ni er kamerautrustning egentligen? Ställer ni bara ifrån er kameran på köksbordet, eller har ni en speciell låda eller hylla?

Jag har gjort en liten låda med olika fack för objektiv, kameran och tillbehör, men det blev inte riktigt bra.. så.. hur gör ni? :)
 
Totalt utspridd, helst på golvet.
Ska jag resa bort utan att ta med kameran (?) så gör jag mitt bästa för att lägga den i en garderob.

/Erik.
 
Har prylarna i mina väskor. Dock ligger min 10D med 28-70 2.8L på skrivbordet. Undantagsfall. Gillar inte att ha prylarna utspridda.

Vill ha en pelicase...
 
Utspritt lite överallt. Oftast kameran på nåt bord och objektiv i bokhyllan. Extra minneskort i nån jackficka.
 
I en väska.. och i en låda.. har man barn så har man inget val. Det går inte att ha den liggandes framme.
 
Prylarna måste vara redo för action.

Jag förvarar i ngn ryggsäck.
När det är dags att gå så är det bara att plocka ur det som Då inte behövs. Som oftast så åker antingen allt med. Ibland bara tele + hus eller bara mätsökarkamera + film.

Förvara säcken liggande och stående,, varierar. Vill inte att grejerna skall stå i ett läge under lång tid. Kanske bara en mani jag har *LER*! ---> Lite som att lagra ost skulle jag tro *LER*!

MVH Niclas,
 
Jag har ett kameraskåp och en kameragarderobb fyllda med allt jox. Men jag försöker alltid ha en väska packad om det blir uttryckning. Mina olika kameraväskor packar jag alltid precis likadant för att veta var jag har prylarna och så att jag inte glömmer nått, men det skiftar hur mycket prylar jag tar med.
 
http://www.pelican.com/product/cases/
http://www.shipping-cases-now.com/
http://cableorganizer.com/pelican/

http://www.warehouseexpress.com/ här var jag på väg att köpa en i stor storlek.. för att ha i kanot, båt osv.. blev inte av.. köpte en tät "tatonka",drybag istället,, håller ju inte för mycket slitage men håller ute vattnet och det var ju mitt huvudsakliga syfte.

Pelican är svindyra!!!

Skall visst finnas ngr billigare alternativ som säkert är lika bra, kommer inte ihåg vad de hette. Kanske ngn annan kommer efter med mer vetskap..

Mvh Niclas,
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.