Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Fotografera i Dublin

Produkter
(logga in för att koppla)

Photoborn

Medlem
Hur ser det ut på fotograffronten i Dublin måntro. Skulle vara schysst att sticka ut och fotografera någon dag i Dublin med omnejd.

Det finns ju gott om folk och fän, och givetvis även annat, att fotografera.

Vi får väl se om någon nappar!
 
Jag var och fotade i Dublin med omnejd i sommras, mycket på U2 tema så klart men också endel annat kolla tex. denna, endel kors från Irland. Tog dem vid ett ställe som hette Monister Boice som låg ca 1-2 timmar norr om Dublin.
http://www.odelrot.fotosidan.se/viewpf.htm?pfID=78484

Annars kan jag rekomendera lite U2 locations om du gillar dem. Taxichaufören vi åkte med sa att de skulle riva området där deras första studio låg vid Windmill lane, där jag var och fotade i somras, inget mer än lite skjul och klotter för den oinvigde, men för mig var det grymt kul ställe.

Lycka till!!

/Magnus
 
Ja det har jag funderat på att man borde ge sig ut att göra. Här finns ju en jädra massa att plåta. Så om någon är sugen på en fotodag är det bara att höra av sig.
 
Det finns klart en hel del att se och plåta i Dublin och runtomkring. Jag har bott i Dublin och Belfast nu sen i januari och ser ständigt nåt nytt. Däremot tycker jag att resan blir mer värd för dig om du vänta tills dagarna blir längre, fast lite beroende på vad och hur du vill plåta.

Här kommer lite länkar med tips och bildexempel. Hoppas det ger nån hjälp.

http://www.dublinpubscene.com/

http://www.trekearth.com/gallery/Europe/Ireland/South/Dublin/

http://www.bootsnall.com/articles/05-08/tips-for-dublin-dublin-ireland.html
 
Jag tycker att Trinity Colleage är ett intressant ställe att fota lite pa. Om du tar en tur med viking tours sa kommer de föhoppningsvis att visa var U2:s nya lokaler byggs upp om det kan vara av intresse.
gaeltic fotboll och hurling kan ju vara lite annorlunda sporter att fota. Stadion, som hade U2 konserten, används för dessa tva sporter.
Lycka till med fotandet i Dublin. Är ju en underbar stad!
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.