Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Fjärr till dynax 60 och 7d?

Produkter
(logga in för att koppla)

hailstorm

Aktiv medlem
Är det samma fjärr och isåfall vilken är det? Tacksam då jag fått flera olika svar från olika ställen. RC-3 an säger många funkar till båda... stämmer det?
 
Jag har inte sett nån som säger vare sig att den funkar eller att den inte gör det. På KM:s lista över "officiella" tillbehör står bara trådutlösarna (RC-1000) med, men det behöver ju inte betyda att RC-3 inte funkar.
Vilka har du hittat som säger nåt?
 
i instruktionsboken till dynax 60n står det attt rc-3an funkar men på kms sida står inte det... Det står också att användning av trådutlösaren kan medföra att kameran pajar.
 
men... man kan väl använda den där IR-styrda varianten som introducerades med 9000AF? vad heter den? Misstänker att de inte uppdaterat den sedan den introducerades så en adapter kanske är nödvändig iofs...
 
Vadå "gå sönder"? Om kameran är försedd med samma trådutlösarkontakt som alla andra, varför skulle man då inte kunna använda en trådutlösare? Vad skriver de egentligen?

RC-3 är just den infraröda fjärrkontrollen. Och om det står i manualen till kameran så stämmer det nog, KM:s produktsida är ju mer någon slags sammanfattning.
 
ingen aning vad som kan paja...
Det står i fritt tolkat:
Om du använder trådutlösaren RC-1000 (något sånt) så kan kameran få väldigt stora och allvarliga skador av det...

Man blir ju lite rädd när man läser detta.
 
RC-3 till 5D och 7D

Finns det någon som har provat om RC-3 fungerar till antingen 5D eller 7D ? Hade varit intressant att veta.
 
ANNONS
Köp en spegellös systemkamera från Canon och få ett 50mm objektiv på köpet hos Götaplatsens Foto.