Annons

Canon EOS-300D eller Minolta Dimage A2

Produkter
(logga in för att koppla)
slowcoder skrev:


Jag är oftast inte en status-jagare, men jag blir lite irriterad när man investerat rätt gott om pengar på sin foto-utrustning och "kidsen" tror att deras Fischer-prize kameror är bättre på grund av en siffra på skalet..

Jäklar, helt seriöst, finns det verkligen Fisher Prize digitalkameror? I min barndom lekte jag mycket med grejor från Fisher prize, hittade de i en låda för inte så länge sedan. Tänk vilken utveckling det har blivit bland leksaker nu för tiden. När jag var kid på 70-talet fick man minsan nöja sig med nått FP-garage och kanske någon FP-bil.... Skulle utan tvekan köpa en FP-digitalare om jag såg en. Inte för att skryta med MP utan mest av nostalgiska skäl.

Håller annars med till fullo om att antalet MP är den måttstock som har blivit gällande för hur bra en digitalkompaktkamera är i en del läger. Huvudelen av dem som använder det som måttstock skiter nog ganska blankt i vad det är för optik på kameran osv, detta är ju minst lika viktigt..


Mina fem flummiga ören!

Jalle
 
300D är bästa kameran med dom rätta gluggarna. Sen värde/pris/betydligt mer å bära på, är upp till en själv.


innan du bestämmer dig så har du review på Canons Pro1 här:

http://www.dcresource.com/reviews/canon/powershot_pro1-review/index.shtml

http://www.steves-digicams.com/2004_reviews/pro1.html

,

men du borde vänta tills det kommer ut riktiga reviews på Minoltas A2a innan du förhastar dig. kommer inom en mycket snar tid.

bra siter å kika på är :

http://www.steves-digicams.com/
http://www.dpreview.com/

sen lycka till
 
slowcoder skrev:
Sant.. Som jag skrev, så är jag inte status-jägare, och därför indirekt skiter i vad folk tycker/tänker..

men visst ere jobbigt när småungarna pekar finger... eller när någon förståsigpåare påpekar att deras digitalkamera minsann är mycket mindre (o därmed förmodligen modernare o bättre) *s*.

/kg som inte föraktar några miljoner pixlar
 
ANNONS
Köp en spegellös systemkamera från Canon och få ett 50mm objektiv på köpet hos Götaplatsens Foto.