Annons

Bildspel med musik

Produkter
(logga in för att koppla)

tobbe_lobbe

Aktiv medlem
Hej!

Har tänkt att göra ett bildspel med musik i.
Vad finns det för program att använda som är bra?
Skulle gärna vilja att musik kan "mixas" gå in i varandra samtidigt som det byts bilder. Eller ibland bara spela samma låt.

Förslag tack!
 
Om du inte är så petig angående övertonings effekterna osv och inte har allt för mkt bilder i ditt bildspel så funkar powerpoint bra.

Vill du däremot ha "riktig" toningseffekt mellan bilderna som man får med två st diaprojektorer så är ACDSee 7 ett ssteg på rätt väg, även om jag inte tycker deras toning är perfekt. Du kan även spara allt med musik i en *.EXE fil som du bara klickar på för att få igång bildspelet. Det finns massor av andra bra program men just den där toningen som jag tycker är viktig är lite knepigare tydligen. Ljud via mp3 eller wav klarar nnog de flesta program.
 
Om du kör med Windows XP så finns det ett utmärkt program som heter Movie Maker. Bara att importera bilderna och dra och släppa så blir det ett bildspel. Man kan lätt ordna övergångar, musik, ändra längd på tiden man ser bilderna m.m. Problemet är bara att man enbart kan spara i .wmv eller .avi men det finns gratisprogram som kan konvertera till vcd eller svcd att ta hem.
 
ANNONS
Köp en spegellös systemkamera från Canon och få ett 50mm objektiv på köpet hos Götaplatsens Foto.