cwe
Aktiv medlem
Det kanske är som när man får en riktigt god maträtt lagad på något fint ställe?
Ibland vill man låta sig förföras och glida iväg in i matruset, och då bryr man sig inte riktigt om hur maträtten anrättats och vad den innehåller.
Och ibland vill man istället kunna "göra själv", och då blir man ju riktigt intresserad av vad rätten består av, vilka råvaror och hur "bräserar" man egentligen.
Åsså ibland, när man får något som man tycker är äckligt på tallriken så vill man istället få belägg för hur "fel" kocken gjort, och då letar man efter det där fusket som kocken använt.
"- Jaha var det _puma_ i soppan? Men då kan ju vem som helst förstå att det inte blir bra..."
Eller?
-Christian
Ibland vill man låta sig förföras och glida iväg in i matruset, och då bryr man sig inte riktigt om hur maträtten anrättats och vad den innehåller.
Och ibland vill man istället kunna "göra själv", och då blir man ju riktigt intresserad av vad rätten består av, vilka råvaror och hur "bräserar" man egentligen.
Åsså ibland, när man får något som man tycker är äckligt på tallriken så vill man istället få belägg för hur "fel" kocken gjort, och då letar man efter det där fusket som kocken använt.
"- Jaha var det _puma_ i soppan? Men då kan ju vem som helst förstå att det inte blir bra..."
Eller?
-Christian