Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
X. Oanvända vyer > Nyheter > Jens Assur regisserar thriller

Jens Assur regisserar thriller

Nu är det klart att fotografen och filmaren Jens Assur kommer att ta med den svenska romanen "Mord.net" till Hollywood.

Dan Buthler och Dag Öhrlund - författarna till Mord.net - har tillsammans med Studio Jens Assur sålt rättigheterna till amerikanska produktionsbolaget Hollywood Gang Productions. Boken handlar om ett mordnätverk på Internet och Jens Assur kommer att regissera filmen.
- Jag tycker att boken är en enastående thriller som lämpar sig väl för vita duken, säger han.

Resan är lång i den amerikanska filmbranschen och just nu pågår arbetet med att hitta finansiärer och engagera en manusförfattare som kan omvandla boken till film. Jens Assur har tidigare gjort den prisbelönta och omtalade kortfilmen "Den sista hunden i Rwanda", som har visats på festivaler världen över och även vunnit pris i Frankrike.

Källa: SvD.

Publicerad 2009-07-31.

1 Kommentarer

Nikonetha 2009-08-01 09:43  
Dan Buthler o Dag Öhrlund är två mycket duktiga författare, som i dagarna släpper sin 3:e thriller ihop "Förlåt min vrede"

Mord.net är deras debutroman och både spännande och skrämmande i sin intrig och jag gratulerar dom bägge två till försäljningen och ser fram mot att få se den här boken omvandlas till film.
Få ut mer av Fotosidan som inloggad

Fotosidan är gratis! Som inloggad får du smarta funktioner. Du kan ladda upp 10 bilder och få kritik på dem. Du får vårt nyhetsbrev. Du kan skapa köp&sälj annonser mm

Merläsning

ANNONS
Köp en spegellös systemkamera från Canon och få ett 50mm objektiv på köpet hos Götaplatsens Foto.