En högst personlig blogg om intryck och avtryck Fotobloggar bloggar Bloggtoppen.se

Jobb, kaffi och hemsidan. Mitt liv i tre ord.

 

Mycket bloggande på senaste från min sida. Bare with me.

Jobbade som en liten dåre idag. Styrde upp saker, skrev listor, bockade av saker på andra listor. Gav order om att andra skulle bocka av saker på sina listor. Det kändes bra.

Kom hem, det blåste rätt ordentligt. Hösten låg lite i luften och gräsmattan var befläckad av gula björklöv. Hällde upp en kopp kaffi och bestämde mig för att ta vara på eftermiddagssolen genom att sitta i gräset och filosofera en stund. Ganska snart kom katten Wilma och gjorde mig sällskap, det blev en mycket trevlig eftermiddag!

Sen gick det utför, fastnade i datorträsket igen. Men hemsidan är en god bit på väg, även om jag kanske inte anser att den är helt optimal vare sig till innehåll eller design. Men den finns! Kolla bara www.saranorrehedfoto.se så får ni se.  

Försöker hålla den så stilren som jag kan förmå mig själv att göra. Jag har liksom en förmåga att spreta iväg åt alla möjliga håll när jag skall göra nåt.

Utsikt från ryggläge på gräsmattan

Wilma och jag!

Rosorna blommar fortfarande, konstigt.

Inlagt 2007-08-26 01:25 | Läst 2418 ggr. | Permalink
Hej Sara.
Snygg hemsida du håller på med.
Gillar övergången mellan bilderna i bildvisningen. Snyggt. Flash?

HTML-kodar du eller har du Dramweaver? Frågar för jag tycker själv det är interesant att jobba med. Har ingen klar hemsida jag kan visa till själv, men så småningom tänker jag. Framåt Jultider hoppas jag.

Kul även du gillar blogga, jag gillar både skrivandet och läsandet.

Lycka till vidare med allt du gör!
Svar från saranorrehed 2007-08-26 13:14
Hej Knut! Tack för trevlig kommentar!
Jag använder Dreamweaver, och kan absolut ingenting om koder. Bildvisningen är Flash, precis. Har för tillfället använt Photoshop CS3s webgallerifunktion där man kan välja lite olika typer av bildvisning, kommer byta ut den men den funkar fint för nu! Lycka till med din egen hemsida!

Mvh Sara
Hej Sara! Blir inspirerad av din hemsidan. Snygg layout i galleriöversikten!

Men jag saknar en "bakåtknapp" eller liknande för att backa från ett album. Jag lyckades inte komma därifrån förrän jag klickade på bakåtknappen i webläsaren. Tog ett tag innan jag kom på det. =)

Du är duktig fotograf också! Lycka till!

/ Alexander Ödman
Svar från saranorrehed 2007-08-26 13:16
Hej Alexander!

Jo jag vet om det där med bakåtknappen, det är jättedumt och irriterande :) Har använt CS3s webgallerifunktion som en provisorisk lösning mest för att jag skulle testa, ska fixa det! Tackar så mkt för kommentaren!

Mvh Sara