Under Exponering

En högst personlig blogg om intryck och avtryck Fotobloggar bloggar Bloggtoppen.se

En ny era?

 

Med silvermedlemskapet följde tydligen en blogg. Jaha, har egentligen aldrig varken bloggat eller läst bloggar. Men va sjutton, vidga vyerna var det nån som sa till mig senast i lördags faktiskt.

På tal om nya eror, påsklovet nästan slut. Tur att man hann med lite gotlänsk fotosafari med pappa innan man måste lämna ön igen. Suck.

Här nedan har ni Häftings (gotlänsk norvästkust) från igår.  Vad man dock inte ser på bilden är att i skogen, där, alla blåsippsvänner, fanns det MILJONER med små sippor. Blå, vita, rosa, spräckliga, intensiva, bleka - ja alla sorters. (Verkar ju va representativt inavlat precis som den gotländska befolkningen, man är ju tydligen släkt med varenda kotte) Det var hur som helst ungefär som att dö och vakna upp i blåsippshimlen. Likaväl hittade vi en liten bäck som blev mycket lämplig bakgrund till en massa vårexploderande sippbilder.

 

 Och jag som bitchat hela påsken om alla jäkla sippor som publiceras i varenda pool och infekterar min själ. Ok, jag kanske överdramatiserade lite men jag kan ju glädja alla som tyckte jag var ute o cyklade med mina svartvita sippbilder att jag trillade dig jag med. I år också.

Mvh Sara

Postat 2007-04-12 23:36 | Läst 1299 ggr. | Permalink | Kommentarer (2) | Kommentera
Föregående 1 ... 10 11