I romanen om mitt liv och mina resor

Persongalleriet #497: Bloggcomeback

Dagens blogginlägg är en återkomst efter drygt en och en halv månads uppehåll. Den längsta paus jag tagit från bloggen sedan jag startade den för snart två år sedan.

Dagen efter det förra inlägget publicerades åkte jag med två vänner till USA för en 18 dagar lång semesterresa. Intensivt, stimulerande, roligt. Men också såpass utmattande så att jag inte fixade att blogga under den trippen. Efter resan hade jobbhögen rest sig hög på mitt skrivbord och det har tagit den här tiden att hitta energin för att komma igång med bloggen igen.

Här kommer ett litet axplock bilder från USA-resan i oktober/november 2015.

Selfie. Memphis, Tennessee.

Janne och idolen.

Memphis: Home of the Blues.

Nashville Street.

Do the Barstool Dance. Nashville, Tennessee.

Janne och Hasse i Chicago.

Adams-Wabash. The "L" i Chicago.

Halloween i Chicago.

På Halloweenparaden.

Det får räcka för den här gången!

Ha en trevlig helg, alla!

/Niklas

Inlagt 2015-12-05 09:59 | Läst 1531 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Välkommen hem och här på bloggen. Och så med härliga bilder från en stad som har en stor plats i mitt hjärta. Har aldrig varit där på annat sätt än på film och bilder. C / W och Elvis är något man/jag är vuxit upp med.
Hälsningar från Erik / DK
Svar från niiiik 2015-12-05 16:08
Tack så hemskt mycket, Erik!
Memphis, Nashville och Chicago bjöd alla på fantastiska upplevelser, var och en på sitt sätt!
/Niklas
Välkommen tillbaka Niklas! Som alltid spännande gatubilder från din sida. Mina favoriter är två och tre från slutet. Läckert fångat med hunden som dominerande objekt i tvåan från slutet. Tjejen vid "L" sitter intressant uppflugen på bänken i en spännande miljö.
Hälsningar, Bjarne
Svar från niiiik 2015-12-05 21:13
Tack, Bjarne!
Hundbilden du nämner: Det var lite kul. Jag satt på huk och skulle fota ett litet gatustilleben med porten och pumporna, när plötsligt dörren öppnades och hunden och tjejen kom ut. Sekunden efter bilden togs fick jag en slick på handen! :-)
/Niklas
Trevliga bilder Niklas!

Är själv inne i en period utan riktigt energi för att blogga trots en hel del fotande. Vill inte bara att det skall vara bilder när jag "bloggar".

Ha de gott!

Daniel
Svar från niiiik 2015-12-05 21:08
Tack, Daniel!
Det saknas inte bilder till bloggen, men jag har ambitionen att varje inlägg ska hänga ihop på något sätt, ha en röd tråd. Om jag inte skrivit så mycket text, så åtminstone bildmässigt.
Hoppas du också kommer igång igen!
/Niklas
Gott att få se lite mer av dina bilder Niklas! Halloweenbilden med pumporna på trappen är ett härligt ögonblick och de svartvita är grymma, speciellt första med ljuset i kvinnans ansikte.
Ha det bra!
Svar från niiiik 2015-12-25 12:05
Tack, Micke!
Ursäkta för sent svar! :-)
/Niklas