... bilder från här och nu och där och då...

Påskdags-pizza

Den vedeldade ugnen fick gå varm när dottern Linéa bakade pizzor i ”Lilla Napoli klass” (de som besökt Falkenbergs beryktade pizzeria vet vad jag pratar om). Både barn och vuxna njöt av pizzor med olika topping. Rufus var stolt över att få hjälpa till med sin egen ”Margherita”. Pizzorna serverades på Linéas egentillverkade tallrikar så man kan säga att maten bestod av hennes hantverk från början till slut :)     

nr 1

nr 2

nr 3

nr 4

nr 5

nr 6

nr 7

nr 8

Hej så länge // Mats

Inlagt 2023-04-09 22:11 | Läst 1119 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Ser gott ut, speciellt den med bacon och svamp..Har själv kört en 5 timmars revbensgrillning i dag, mums..
HaD/Gunte..
Svar från Mats Andersson 2023-04-13 20:42
Tack Gunte! Låter väldigt gott med långtidsgrillade revben. Ha det gott // Mats
En liten påskbrasa, ser ju ut som ”riktiga” pizzor 🍕, härifrån ser det riktigt gott ut
Svar från Mats Andersson 2023-04-13 20:43
Tack Peter! De var verkligen goda. Ha det gott // Mats