... bilder från här och nu och där och då...

Ravioli i grönsaksbuljong

nr 1 - när julmaten är slut passar det bra att dotter Linéa vill göra ravioli  

nr 2 - pastan kvalas tunn och och trycks in i formen. Fyllningen består av pesto och ricotta

nr 3 - ravioli kuddarna färdiga att tillredas 

nr 4 - grönsaksbuljongen kokas i många timmar innan den silas och smaksätts

nr 5 - raviolin får ett snabbt uppkok innan de hamnar i grönsakssoppan

nr 6 - Naima och Rufus blev också inspirerade till att kavla pasta

nr 6 - det är ett tungt jobb att kavla

nr 7 - raviolin är nu i soppan tillsammans med svartkål som är brynt med vitlök och olja

nr 8 - en mycket smakfull portion serverad med krutonger och parmesan

Hej så länge ... // Mats

Inlagt 2021-12-28 12:00 | Läst 1319 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Mycket jobb bakom den raviolin men det såg verkligen gott ut.
Hälsningar Lena
Svar från Mats Andersson 2021-12-29 10:15
Hej Lena! Den var verkligen god, men man måste gilla "matlagnings pysslet" för att ge sig i kast med den rätten :) Ha det gott // Mats
Hej Mats.
Dejlig serie.
Når jeg ser Rufus med kagerullen og tungen ud af munden, kommer jeg til at tænke på denne her:

https://www.youtube.com/watch?v=pQRQMvuY6_E

2.45 inde i videoen: Jeg "brøvler" - "Det är tungt arbejde" "Jag blir trät i mina armar"

Med mange venlige hilsener til dig og din familie og tak for julekortet, som først kom i dag med PostNord !!! Poststemplet Hallsberg den 17. december 2021 !!!
Svar från Mats Andersson 2021-12-30 19:29
Tack Erik! Tyvärr gick inte videon att se i sverige. Roligt att kortet kom fram, bättre sent en aldrig :) Ha ett gott nytt år! Hälsningar Mats
Erik Madsen 2021-12-30 19:46
Jag får också då och då reda på att jag inte kan se de svenska videorna. Den här var från "Nöjesmassakern" med "De danska bagarna".
Vänliga hälsningar. från Erik.