En skånings funderingar i fotograferingens snåriga skog free counters

Klart man glömt kameran!

Jaha! Då var det som vanligt. Kanonväder och kameran ligger där hemma. Hade varit optimalt att ta en liten promenad längs gågatan och fota lite roliga människor och annat härligt.

Jag får väl hiva fram mobilkameran och se vad den klarar av. Fick ju min nya HTC Desire förra veckan, men inte hunnit sätta kameran på några större prov. Kanske upp till bevis idag, om jag nu hinner...   Alltid något som kommer emellan...

Snackade med en kompis för några dagar sen och han har alltid sina kamerapryla med sig i bilen för säkerhets skull. Tror jag ska följa hans exempel, man vet ju aldrig vad man snubblar över. Brukar du själv ta med dig kameran varje dag?

Härligt med lite sommarväder i alla fall!

 

 

Inlagt 2010-06-16 11:51 | Läst 2898 ggr. | Permalink
Klart kameran är med, alltid!
Till och med till ICA...man vet ju aldrig...
Sommarvarma hälsningar från Norrköping! / L
Svar från AndyK 2010-06-16 16:00
Jag ska packa med kameran imorgon. Men det får bli systemaren. Min fru har en Ixus, men den vill hon ha hemma för att kunna fota dottern.
Tog några bilder på lunchen med mobilen och de har väl lite övrigt att önska, men funkar i nödfall. Ska göra ett inlägg om den snart.
/ Andy
Hej

Kul att det fler än jag i Smyge som tycker det är kul att fota! Jag håller med dig att man alltid ser bilden den dag då kameran inte är med men jag ser på dina bilder att du har lyckats ofta!

Lev väl
Kent
Svar från AndyK 2010-06-16 20:05
Tackar!
Hade jag haft med kameran så hade det kanske blivit ännu fler bra bilder.
/Andy