Fotografering hellre än bra

Getinghonung 571/Post Nords nya uppdrag

Jag fick grannens post, så när han han var ute i trädgården passade jag på att lämna över posten. Vi fick en trevlig  pratstund. Beklagade oss över Post Nord. Han hade också fått fel post, som han fått lämna över till rätt person.

Några dagar senare fick jag post som tillhörde grannen lite längre bort på gatan. Den här gången var jag inte så uppmärksam utan jag råkade öppna grannens post. Kände att jag var tvungen att lämna en förklaring till varför jag råkat öppnat posten. Vi pratade en stund, trevlig granne.

Häromdagen satt jag ute i trädgården i det fina vädret. Då kom en granne från andra gatan susande på sin cykel. Hon hade fått min post. Hon satt en stund hos mig och vi pratade om allt och inget. Trevligt.

Kan det vara så att Post Nord fått uppdraget att verka för mer trevnad bland grannar. Måste säga att det uppdraget har de lyckats mycket bättre med än med att lämna posten på rätt adress. 

Inlagt 2022-08-31 07:42 | Läst 611 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Postnord arbetar hårt för sin egen död. Det företaget kommer inte att överleva som det sköts numera.
Svar från ULLABERT 2022-09-01 13:16
Tyvärr sant det du säger./Ulla
Inget ont som inte har något gott med sig
Svar från ULLABERT 2022-09-01 13:17
Bra om man kan se det positiva.
/Ulla
Hej Ulla.
Väldigt roligt inlägg och det är skönt att man kan ta fel leveranserne på gott humör.
Här hos mig i Roskilde/DK kommer det inte många brev. Digitaliseringen har tagit över, så vi måste klara oss på ett annat sätt för att ta hand om grannskapet :-)
Med många vänliga hälsningar från Erik.
Svar från ULLABERT 2022-09-01 13:16
Det finns värre saker att reta upp sig på.
/Ulla