I bloggen delar jag med mig av en del av mina bilder. Sådana som jag känner för att visa upp kort och gott.

Fyra kvadrater från Norrköping

Jag gillar att gå och fota i området runt industrilandskapet och ån i Norrköping. Hittar alltid några motiv där. 

#1

#2

#3

#4

Inlagt 2024-06-02 08:25 | Läst 419 ggr. | Permalink
Det finns många fina områden i Norrköping, har själv gått där vid vattnet. Fina kvadrater, gillar bäst lampan och den sista
Svar från Bjarne 2024-06-02 18:41
Bra val av favoriter tycker jag. Tack så mycket för kommentaren Peter!
Hälsningar, Bjarne
Kul att få se dessa kvadrater från stan jag bor i! Snygga också. Fast jag själv traskar runt i samma område ser de nya ut för mig.

Tredje bilden med källarnedgången undrar jag var den är tagen.
Svar från Bjarne 2024-06-02 18:43
Tack så mycket Måns! Tredje bilden är tagen från gångvägen längs ån på södra sidan väster om centrum. När jag kollar på kartan blir det rakt ovanför Färgargården.
Hälsningar, Bjarne
Måns H 2024-06-02 19:03
Då vet jag vilket hus det är! Tack.
Vackra nyanser å lyster. Den andra och sista lite xtra.
Mvh N
Svar från Bjarne 2024-06-02 18:45
Tack så mycket Nini! Kul du hittade två favoriter.
Hälsningar, Bjarne
Tycker mycket om den naturliga hållbara ockrafärgen på de två första, en perfekt färg i mina ögon. Kvadraten är spännande att utmana sig själv med, har hänt jag gjort det. Gamla valvet också fint, nuförtiden murar folk allt rakt och platt.
Svar från Bjarne 2024-06-02 18:47
Jag gillar verkligen sådana färger också. Varmt gult, det är riktigt fint! Jag har blivit mer och mer förtjust i kvadraten och andelen kvadratiska foton ökar. Tack så mycket för kommentaren Stefan!
Hälsningar, Bjarne
Trevliga former och skugga, sista riktigt läcker.
HaD/Gunte..
Svar från Bjarne 2024-06-02 18:47
Den blev nästan bättre än jag trodde. Gick att locka fram toner i det mörka "trots bara" en kompaktkamera. Tack så mycket för kommentaren Gunte!
Hälsningar, Bjarne
Hej Bjarne.
Jag gillar kvadrater speciellt när resultatet blir så här. Själv känner jag mig inte helt bekväm med formatet. Måste träna lite mer.
Här är det nummer 2, men speciellt nummer 4, som är mina favoriter. Nummer 2 på grund av skuggorna och nummer 4 på grund av kompositionen, de ljusa skuggeffekterna och fälterne i bakgrunden.
Med många vänliga hälsningar från Erik.
Svar från Bjarne 2024-06-02 18:49
Hej Erik! Jag gillar själv kvadraten mer och mer. Du är inne på samma linje som flera andra när det gäller favoritbilderna och så har du bra motiv för det också. Stort tack!
Många vänliga hälsningar, Bjarne
Norrköping har mycket att bjuda på och det är kul att få ta del av alla de bilder som publiceras här bland bloggarna. Dina sticker ut extra i detta inlägg. Det går inte att se med lätthet att de är från Norrköping om man inte känner miljön mycket väl. Det är en bonus tycker jag. Du har hitta dina egna vinklar och detaljer. Andra och fjärde bilden tycker jag är mest fascinerande.
Hälsningar Lena