Spridda bilder och tankar..ostrukturerade förstås!

Motivkramp

Sommaren bjuder på många fantastiska motiv. Ändå hittar jag inget just nu. Försökte tänka nytt och tog kameran med in  i affären.

 En trave plasttallrikar

 

ståltermosar

Fundrar på att fortsätta med att fota fula saker. Får se..:-)

Ha en bra fredag!

Inlagt 2009-05-22 12:25 | Läst 3013 ggr. | Permalink

"Plasttallrikarna var ju klart originella. Väldigt "popart". Termosarna påminner om trädstammar. Det blir en artificiell hightech skog.Kul!"


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
ja vad sjutton, det tycker jag för om det fula blir till så här läckert genom dina ögon blir världen en bra mycket trevligare plats. Fortsätt måla hela vårlden genom kameran - du gör det jäkligt bra! .-)

kram från din namne
Svar från Anna-Lena Forsman 2009-05-22 22:12
Tack för uppmuntrande ord! Ja, jag försöker tänka i andra banor nu. Med en bristande kunskap och erfarenhet i bagaget vill jag hitta nya vägar. Kanske någon av dem är min:-)
Hoppas du får en bra lördag. Kram! Anna
Plasttallrikarna var ju klart originella. Väldigt "popart". Termosarna påminner om trädstammar. Det blir en artificiell hightech skog.Kul!
Svar från Anna-Lena Forsman 2009-05-22 22:16
Tack snälla du! Foto är verkligen kul. Stålterosar ser ju ofta lite "tråkiga" ut, men nya och glänsande, många på rad kan de bli en skog:-)
/Anna
Ja termosarna var ju för sköna :-) Hade du inte skrivit det, så hade jag trott att du fotat av en abstrakt tavla som hänger på en vägg ;-)

Snyggt Anna :-)
Önskar dig en bra helg.
Svar från Anna-Lena Forsman 2009-05-22 22:18
Tack för det! Kul att du gillade bilden.
Ha en bra helg själv!
Anna