Spridda bilder och tankar..ostrukturerade förstås!

Konsten att åldras med värdighet

Har lust att fråga dem..

Vad är hemligheten? Vad gör att ni kan åldras och bara bli vackrare?

På något sätt är det som om de viskar kryptiska svar, medan jag fotograferar och sedan jobbar med bilderna i datorn.

Fniss.. det där lät djupt va?:-)

Hur som helst.. Snygga är ni, och jag tror att papperskorgen får klara sig ett tag utan er.

Ha en bra lördag!

/Anna

Inlagt 2013-03-09 13:09 | Läst 2879 ggr. | Permalink

"Fint Anna!!! Och kul, för även jag har upptäckt att vissna blommor har faktiskt sin skönhet, så jag brukar låta dem stå en stund. Många av dem åldras med värdighet, och det tycker jag att vi också ska göra. Senare, när vi blir gamla... Ha det fint!! //Peter :)"


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Fint Anna!!! Och kul, för även jag har upptäckt att vissna blommor har faktiskt sin skönhet, så jag brukar låta dem stå en stund. Många av dem åldras med värdighet, och det tycker jag att vi också ska göra. Senare, när vi blir gamla... Ha det fint!! //Peter :)
Svar från Anna-Lena Forsman 2013-03-09 13:24
Å.. tack! Och vad kul att du gillar vissna blommor också. Du kanske vill följa med till Bergianska och fotografera nångång?:-) Allt gott! /Anna
Peter-L 2013-03-09 13:29
Absolut, det gör jag gärna... Fast, där är väl inte blommorna vissna... ;) Vore kul Anna!! Vi hörs och ses. //Peter
AnnaPanna.
Skönhet ligger alltid i betraktarens öga och ålder är i grunden inget annat än en siffra..i alla fall vad det gäller oss människor.
Jag hoppas att jag kan behålla min värdighet trots rynkor och glesnande kalufs. En o annan morgon har jag vaknat och sett mig själv i spegeln och sett samma syn som din tredje bild speglar...väldigt skrynklig, aningens krackelerad och fläckvis väldigt diffus...men med små områden av skärpa.
Jag tycker om den tredje bilden!! Ögat kan stanna upp och betrakta länge, finna detaljer, skarpa och oskarpa. Jag får känslan av att bilden kommer emot mig då jag förstorar och tittar en stund.
Mina blommor åldras...för att jag gång på gång..glömmer att vattna dem. Det ska jag göra nu.
Allt Gott! AndersPanders
Svar från Anna-Lena Forsman 2013-03-09 22:52
Tack för att du delar med dig av dina tankar! Allt väl! /Anna
Jag köper några blommor till min fru.Hon blir glad.Någon vecka senare fotograferar jag dom.Jag blir glad.I morgon ska jag fotografera några vackra vissna blommor.
Svar från Anna-Lena Forsman 2013-03-09 22:50
Javisst.. så har du fixat dubbel glädje!:-) /Anna
Det du skrivet är precis vad jag tänkt många gånger. Jag tror det är enbart betraktare med kreativ blick som upplever dessa på detta sätt. Visst är de sköna precis som dina bilder.
Hälsningar
Gun-Inger
Svar från Anna-Lena Forsman 2013-03-10 07:55
Jo, kanske är det så..och en av fördelarna med att vara fotograf är ju just detta, att man övar upp sin kreativa blick och faktiskt många gånger ser världen med andra ögon. Tack för dina rader! /Anna