Spridda bilder och tankar..ostrukturerade förstås!

Jag vill mer..vill framåt..inte tillbaka!

 

Har nyss gått en fantastiskt lärorik foto-kurs. Kommer hem..och nu, nu när jag vill praktisera det jag förhoppningsvis lärt mig, då kan jag ingenting. Ja , det är i alla fall så det känns. Ett led i utvecklingen? Hmm..ingen aning.

Nåväl..

Häromdagen var jag på Stockholms jazzfestival, en härlig dag med många bra framträdanden och en mycket avspänd stämning.

 

Barn är så söta i hörselskydd:-)

 

 

 Mina favoriter denna dag var :Anders Widmark Transformation, Gilberto GIL  och Timbuktu.

Ha en fin tisdag!

/Anna

 

Inlagt 2009-07-20 21:56 | Läst 1444 ggr. | Permalink

"Ahh kunskap är aldrig fel.. gick själv en kurs i sommaren på öland och fick många aha-upplevelser av den, men man blir ju helt slut i huvudet käns det som efteråt?! Sköna bilder - man förstår verkligen at det var något som fångade folks uppmärksamhet;-) Bilden på praet som kramades får ju självklart bli favoriten;-) En kram är alltid något man vill ha ju? KRAM till dig från mig"


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Sköna bilder!

Lycka till med dina nya kunskaper!
Svar från Anna-Lena Forsman 2009-07-21 11:31
Tack snälla! Bara ett par kommentarer här gör underverk:-) /Anna
Härliga bilder Anna!!! Var på väg till festivalen men.... :-( Klart att du skall praktisera dina nyvunna kunskaper nu. Och digitalt, så kan man ju experimentera hur mycket som helst.
Ser fram emot mer!!! /Peter-L
Svar från Anna-Lena Forsman 2009-07-21 11:32
Tack Peter! Jo...det är klart jag ska fortsätta. Blir jätteglad över dina positiva ord. /Anna
Ahh kunskap är aldrig fel.. gick själv en kurs i sommaren på öland och fick många aha-upplevelser av den, men man blir ju helt slut i huvudet käns det som efteråt?!
Sköna bilder - man förstår verkligen at det var något som fångade folks uppmärksamhet;-) Bilden på praet som kramades får ju självklart bli favoriten;-) En kram är alltid något man vill ha ju?
KRAM till dig från mig
Svar från Anna-Lena Forsman 2009-07-21 15:07
:) Ja, många "baksidor" blev det:-)
Du träffar precis rätt när du säger att man är "helt slut i huvudet"..Men precis som jag skrev till Lysa och Peter..Tack snälla att du tog dig tid att skriva något, det betyder mycket.
Kram, Anna
Ja, det tar ju ofta ett litet tag innan all ny kunskap faller på plats, och man hittar rätt väg att plocka fram den igen.
Men som tur är så är ju aldrig kunskap tung att bär. Så det är bara att fortsätta fylla på, för visst kommer du hitta allt det nya du lärt dig! :)

Min favorit blandd dessa blir den sista, för värmen i deras närvaro och de sköna somriga färgerna!

/Jenny
Svar från Anna-Lena Forsman 2009-07-21 21:57
Tack för de orden och att du tog dig tid. Ja, jag gillar också den bilden. De hade en fin kontakt.
Tycker att det känns lite svårt att lägga in bilder på människor jag inte frågat, så därför känns "bakifrån-bilderna" bäst:-)
/Anna
En konstnärlig utveckling är inte linjär, den tar små sidosprång ibland, men så länge man är ödmjuk, och vill lära mer, så går det framåt, i långa loppet. Och eftersom du vill mer, så kommer det att gå framåt :-)

Söta ungar, och skön spontan kram :-)
Kram Jörgen
Svar från Anna-Lena Forsman 2009-07-23 10:03
Tack för uppmuntrande ord Jörgen! Jo, jag vill verkligen framåt, att fotografera ger mig så mycket. Lite motigt måste det ju få vara ibland:-)

Kram, Anna