Spridda bilder och tankar..ostrukturerade förstås!

I botten på glaset

Jag gillar det abstrakta lite mer än det föreställande

De abstrakta bilderna känns mer öppna och friare på något sätt.

Rött vin

      Öl

 

I morgon får vi en fantastisk  dag.

Anna

 

Inlagt 2009-06-12 23:15 | Läst 2276 ggr. | Permalink

"Ouu läckert läckert.. även bildtexten inbjuder till tolkningsfrihet - i bottn av glaset som ofta förknippas med tragiskt och hemska upplevleser, med alkoholism är nu motsatesen -kreativ frihet i dina bilder:-) Härligt Anna! Gillar dom båda väldigt mycket! Minns att det som fick mig såld på just tamrons macrolins var då jag bjöds på middag hos en fs-medlemm i stockholm och kikade på just bubblorna i ett ölglas!! Var så fascinerat och blev totalt såld!! Fördelen med macro är ju att det inte behövs vara fin väder elelr ens utomhus.. en skiva tomat eller fett i en stekpanna, eller so mdu ser i botten på glaset funkar lika bra:-) Testa att lämna kaffe kvar ståendes framme en vecka i botten så får du ser vad häftigt som kommer fram:)) Kram Anna"


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Mmm, i dom lite mer abstrakta bilderna, är det ju inget som har "tolkningsföreträde", som tvingar en att se vissa saker.
Bara njuta av färg och form :-) och fantisera fritt :-)

I vinbilden, så ser jag en gubbe som går runt med sin isolerande bubbla av ilska, som skyddar honom mot den lugna, vänliga världen runt omkring som vill hela honom ;-)

Och ölbilden får mig att tänka på ett rovdjursöga, som spanar efter kvällsmaten ;-)

Jo, imorgon blir en bra dag :-)
Svar från Anna-Lena Forsman 2009-06-13 10:27
Tusen tack för dina ord! Jättekul att du delar med dig av det du ser. Nu ska jag åka in till Marabouparken och vara i "min lilla bubbla" ett tag. Inga hårda skuggor här i Stockholm idag:-)/Anna
Ouu läckert läckert.. även bildtexten inbjuder till tolkningsfrihet - i bottn av glaset som ofta förknippas med tragiskt och hemska upplevleser, med alkoholism är nu motsatesen -kreativ frihet i dina bilder:-)
Härligt Anna! Gillar dom båda väldigt mycket! Minns att det som fick mig såld på just tamrons macrolins var då jag bjöds på middag hos en fs-medlemm i stockholm och kikade på just bubblorna i ett ölglas!! Var så fascinerat och blev totalt såld!! Fördelen med macro är ju att det inte behövs vara fin väder elelr ens utomhus.. en skiva tomat eller fett i en stekpanna, eller so mdu ser i botten på glaset funkar lika bra:-)
Testa att lämna kaffe kvar ståendes framme en vecka i botten så får du ser vad häftigt som kommer fram:))
Kram Anna
Svar från Anna-Lena Forsman 2009-06-13 20:44
Tack så himla mycket! Din energi smittar av sig:-)
Kram ,Anna