Spridda bilder och tankar..ostrukturerade förstås!

Foton tagna med svart låda

 

Äntligen blev de klara

Oj vad spännande det var att gå in på Crimson-kontot och kika på de första bilderna jag tagit med min lådkamera

Tack Thomas Meldert för att du inspirerade mig att ropa in den på Tradera. Den kostade 81 kronor, och är värd varenda öre:-) Fem bilder blev det. Vet inte vad som hände med resten. En blev dubbel -exponerad..Ja,ja..jag vet inte var det kamerans "fel" :-)

(klickbara bilder)

 

 

 

En sak märkte jag. En betydligt snyggare gråskala på dessa bilder än jag hittils lyckats åstadkomma digitalt i Photoshop.

Och så kanske det ska få vara.

Jag tror jag behåller min svarta juvel ett tag till:-)

Ha en bra torsdag alla fotofreaks!

/Anna

Inlagt 2009-09-16 19:59 | Läst 2097 ggr. | Permalink

"Härligt Anna! Fina bilder! Du har nog blivit lite biten, du också =) Nästa kamera rekommenderar jag att bli en Zeiss Ikon Nettar. Då kan du variera bländare, tid och avståndsinställning. Och du får tolv bilder på en rulle (om du kommer ihåg att dra fram mellan tagningarna) =) En Nettar kostar nåstan ingenting på Tradera men kommer att ge dig ännu bättre möjligheter till fina bilder. Optiken är mycket fin. Lycka till med fortsättningen Thomas Meldert Han som lurade in dig på denna bana"


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Härligt Anna! Fina bilder! Du har nog blivit lite biten, du också =) Nästa kamera rekommenderar jag att bli en Zeiss Ikon Nettar. Då kan du variera bländare, tid och avståndsinställning. Och du får tolv bilder på en rulle (om du kommer ihåg att dra fram mellan tagningarna) =) En Nettar kostar nåstan ingenting på Tradera men kommer att ge dig ännu bättre möjligheter till fina bilder. Optiken är mycket fin.
Lycka till med fortsättningen
Thomas Meldert
Han som lurade in dig på denna bana
Svar från Anna-Lena Forsman 2009-09-16 21:30
Hmm..du vet hur du ska göra du:-)..Klart jag ska titta efter denna kamera..
Men..jag måste nog snart vinna en högvinst så att jag kan sluta arbeta och bara hålla på med bilder:-)
/Anna