Spridda bilder och tankar..ostrukturerade förstås!

Folk å fä-diptyk.

En lång tid utan någon egentlig inspiration.. Har haft viljan, men kommer ofta hem med minneskortet fullt av ganska tråkiga bilder. Roar mig med ps..i form av "eget skapande" med olika penslar. Det handlar inte om foto..det är något annat, men det lockar mig det också. 

Fick möjligheten att fotografera en kör-teater-föreställning. Jättekul och väldigt nyttigt. Fick några riktigt skapliga bilder, men inga jag kan lägga upp här. Vill verkligen lära mig att fotografera människor.  Måste bli modigare..och kanske det handlar om att att se sig själv som fotograf, och agera som en sådan. 

Bläddrade lite förstrött bland mina bilder..

och det blev en slott o koja..eller folk o fä-diptyk:-)

 

 

Hoppas ni har bra dagar!

/Anna

Inlagt 2010-03-29 23:14 | Läst 2342 ggr. | Permalink

"Anna. Gillar dina bilder! Du har den där blicken jag pratat om. Att fota människor..ja, då måste man vara lite modig..tror jag. Jag vet inte..jag törs inte. Men får väl repa lite mod då.. Allt Gott! Anders Plåtare"


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Anna. Gillar dina bilder! Du har den där blicken jag pratat om.
Att fota människor..ja, då måste man vara lite modig..tror jag. Jag vet inte..jag törs inte.
Men får väl repa lite mod då..
Allt Gott! Anders Plåtare
Svar från Anna-Lena Forsman 2010-03-30 08:50
Tack för det Anders..det är kul när man "ser" något att också lyckas fånga det. Långt ifrån alltid.. men det hade väl inte varit så kul om det varit lätt. Allt gott till dig också! Anna
Den blev ju lite kul! Känns ju som att de byggde fel, ena kortsidan blev till "fäbod".... :-)

Plåta människor! Det är både trevligt och spännande. Styr, se, hitta och plocka fram personligheter... Bland dessa folk och fä... ;)

Allt gott! /Peter
Svar från Anna-Lena Forsman 2010-03-30 09:00
Jag tror att jag lägger mina egna känslor på dem jag ska fota.. Vill ju inte vara så himla jobbig och tränga mig på..osv:-) Men. jag får se till att öva mer.
Tack för dina rader. /Anna
Formsvackor är oundvikligt.
Mitt tips på att öva "människofotografering" är att stå på Centralen i rusningstid. Bara stå still med kameran och plåta, ingen kommer att se dig fastän du står mitt i strömmen. Bra bilder blir det kanske inte men det är bra träning i att komma över "blygseln" eller vad man ska kalla det.

Ha det gott!
Svar från Anna-Lena Forsman 2010-03-31 15:40
Tack för tipset, Tomas! /Anna