Spridda bilder och tankar..ostrukturerade förstås!

Det bästa caféet i Stockholm...

 

 Idag gjorde jag och min sambo en utflykt till ett litet café med butik, "Äppelfabriken"

Det ligger på Färingsö, en bra bit utanför Stockholm. Tur att det inte ligger närmare stan, då hade parkeringen inte räckt till:-)

Åh vad det var fint! Och vilket supergott kaffe! Morotskakan och blåbärsmuffinsen..han jag inte fånga, för det hade det behövts en snabbare slutartid:-))

Underbar, lagom vilddvuxen och välskött ..härlig trädgård med tillhörande växthus som jag höll på att förlora mig i..naturligtvis md kameran i högsta hugg.

 

Om jag ska ha en trädgårdsprydnad..nån gång , då får det bli en sådan här:-)

 

Här kommer länken: www.appelfabriken.se

Må gott alla!

/Anna

Inlagt 2009-07-26 18:26 | Läst 5219 ggr. | Permalink

"Nya fikaställen är alltid intressant. Nu kan jag ju tycka att det är lite långt dit (man ska väl hem igen kan jag tro) eftersom jag cyklar. Men vaf.. 62km t/r från Solna klarar man om kravlar sig ur säng i hyffsad tid på morgonen. Det där "nypressade" kaffet ser lockande ut. Får man önska sig sydvästlig vind så man får medvind mot slutet av hemfärden? Fina bilder. mvh Pa"


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Nya fikaställen är alltid intressant. Nu kan jag ju tycka att det är lite långt dit (man ska väl hem igen kan jag tro) eftersom jag cyklar. Men vaf.. 62km t/r från Solna klarar man om kravlar sig ur säng i hyffsad tid på morgonen. Det där "nypressade" kaffet ser lockande ut. Får man önska sig sydvästlig vind så man får medvind mot slutet av hemfärden? Fina bilder.
mvh
Pa
Svar från Anna-Lena Forsman 2009-07-26 22:21
Ja, det var helt suveränt. Men det går också att ta sig dit med buss. Gå in på deras hemsida och kolla.Annars får jag fixa sydvästlig vind:-) Tack att du tog dig tid att skriva.
/Anna
:-), den trädgårdsprydnaden vill jag ha :-)
Tack för kvällens skratt Anna :-)
Svar från Anna-Lena Forsman 2009-07-27 07:19
Ja, visst var den jättefin!? Nästaång jag kommer dit ska jag fråga var de köpt den:-)
Tack att du läste!/Anna