Spridda bilder och tankar..ostrukturerade förstås!

Daggsmycke

Ett litet smycke från söndagens mycket trevliga fotoutflykt till Stendörrens naturreservat, tillsammans med Kajsa och Anders.  Helt underbart att få strosa omkring med trevliga fotokompisar, fika och prata om allt mellan himmel och jord.

Har ni tänkt på att daggdropparna sitter i toppen av grässtråna? Det hade inte jag. Undrar om det är olika mellan olika sorters gräs.. 

Ha en fin dag.

/Anna

Inlagt 2011-05-10 17:57 | Läst 1141 ggr. | Permalink

"Anna. De där små dropparna är alldeles fantastiskt charmiga! Och många! Det är svårt att bestämma sig. Ännu charmigare är det att betrakta en fotograf som ger sig hän åt att fotografera de där små dropparna..."Har du tappat nåt?" Jag tycker din droppe är jättefin! Tack för den trevliga utflykten! Kram! Anders Plåtare"


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Hej Anna. Jag lade märke till samma sak (och tänkte på det) när jag fotade backsippor härom veckan. Du har hittat ett ensamt grässtrå som du lyckats fota i en mycket fin komposition. Det enkla, det rena, det som man ibland kan tycka är så självklart men som kan vara så svårt att få till. Här är en variant från min backsippesession.
http://www.fotosidan.se/gallery/viewlarge.htm?ID=2324717&target=_blank

/FW
Svar från Anna-Lena Forsman 2011-05-10 18:54
Tack för din trevliga kommentar. Kikade på din bild som jag gillar mycket! /Anna
WOW...vilken vacker och stilig bild. Less is more =)
Så snyggt komponerat.
Härligt det låter att strosa med trevligt folk och fotografera.
Ha det gott
Kram Lena
Svar från Anna-Lena Forsman 2011-05-11 21:54
Tack snälla och urduktiga fotograf! Kram, Anna
Anna. De där små dropparna är alldeles fantastiskt charmiga! Och många! Det är svårt att bestämma sig.
Ännu charmigare är det att betrakta en fotograf som ger sig hän åt att fotografera de där små dropparna..."Har du tappat nåt?"
Jag tycker din droppe är jättefin!
Tack för den trevliga utflykten!
Kram! Anders Plåtare
Svar från Anna-Lena Forsman 2011-05-11 21:56
:-) Ja, jag ler fortfarande åt farbrorns kommentar.. Och Anders, vi måste göra om en liknande utflykt i sommar.. men då måste man kanske tälta för att slippa gå upp mitt i natten:-)) Kram och tack för dina ord. /Anna
Anna, vilken vacker bild! Jag låg ju på magen i gräset inte långt därifrån och försökte fånga vattendroppar i gräset. Tror att det var något fel på min kamera redan då, för bilderna från hela dagen blev jättekonstiga!
Men, för sådant trevligt sällskap, så är det bara bagateller, en annan gång ska jag komma hem med några bilder också. Kul att du fick med dig en sådan höjdarbild hem från Stendörren!
Kram
/Kajsa