Spridda bilder och tankar..ostrukturerade förstås!

Bilder och känslor

Nej.. det är ingen fara med mig..:-)

Men allt är inte alltid sockersött.

 

Den här bilden heter Ljusglimt

Allt gott!

Anna

Inlagt 2011-04-18 23:13 | Läst 950 ggr. | Permalink

"Ooohhhh, det här gillar jag! Färgerna , formerna och ....den nedersta bilden är mycket intressant! Det är härligt när fantasin får flöda...nu blir jag minsann frestad att sätta mig med mina bilder och leka , men först måste jag städa ...bahhh :))"


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Ooohhhh, det här gillar jag!
Färgerna , formerna och ....den nedersta bilden är mycket intressant! Det är härligt när fantasin får flöda...nu blir jag minsann frestad att sätta mig med mina bilder och leka , men först måste jag städa ...bahhh :))
Svar från Anna-Lena Forsman 2011-04-19 13:26
Tack..kul att få någon kommetar på denna blogg.. Folk kan ju tro att man är nära gränsen nånstans..:-)) Fast å andra sidan kanske det stämmer:-) Själv har jag just avverkat alla fönster.. Puh! Och nu ska jag ge mig ut i vårsolen. Måste titta mer på dina bilder på Flicker..Kikade bara som hastigast sist..men det såg spänannde ut. Lycka till med städning och glöm inte belöningen efteråt! /Anna
Det är när man balanserar på den där "gränsen" som det börjar hända grejer. När man släpper kravet och tankarna på vad andra ska tycka....när man kokar ihop sin egna pixelsoppa, utan att följa något recept.

Det är alltid en chansning...ibland blir pixelsoppan god och matig...har man otur så blir det en grå och smaklös röra, som endast efterlämnar en fadd eftersmak :))))


Hoppsan, där avslöjade jag lite om mina tankar som jag har inför min blivande blogg...jaja, jag hinner nog ändra mig många ggr om innan jag kommer till skott :)))
Ha det gott i vårsolen......själv ska jag som sagt jaga dammråttor, som är stora som taxar :)))
Christin
Svar från Anna-Lena Forsman 2011-04-19 14:30
Pixelsoppa!!! Vilket underbart ord! Hoppas du börjar blogga snart..:-) /Anna