Spridda bilder och tankar..ostrukturerade förstås!

Balans

Något hände.. jag tror att jag insåg nånstans.

Sånt som jag övertygande sagt till andra i min omgivning, något av det "sa" jag till mig själv häromdagen.

          

          Det funkar inte att alltid känna att man balanserar på gränsen.. 

Inte vill jag sitta där.. 

      

       Jag ska ta mig förbi

       

       Och kanske...  

       

       Jo.. kanske  :-)

       Det är nyttigt att få en.. om inte "käftsmäll" så i alla fall en "knäpp på näsan"

        Ha en bra vecka!!

          /Anna

Inlagt 2013-09-22 22:54 | Läst 2709 ggr. | Permalink

"Nej jag håller med dig, att balansera på en gräns, är inte kul... på sikt. Samtidigt som balans är bra, men då i att röra sig från sida till sida... Men att sitta där, "i mitten" och inte kunna röra sig som man vill, det blir nog jobbigt i längden... Att ta sig igenom behöver ju inte innebära en knäpp på näsan! Det kan lika gärna innebära en klapp på axeln.... Så det så.... :) Du är bra! //Peter"


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Nej jag håller med dig, att balansera på en gräns, är inte kul... på sikt. Samtidigt som balans är bra, men då i att röra sig från sida till sida... Men att sitta där, "i mitten" och inte kunna röra sig som man vill, det blir nog jobbigt i längden... Att ta sig igenom behöver ju inte innebära en knäpp på näsan! Det kan lika gärna innebära en klapp på axeln.... Så det så.... :) Du är bra! //Peter
Svar från Anna-Lena Forsman 2013-09-24 06:29
Nej.. det var inte att ta sig igenom som var en knäpp på näsan- det var nog mer att varningsklockorna klingade ganska högt. Flera saker hände samtidigt som kanske innebär att jag så småningom skulle kunna få tillfälle att jobba mer med andra saker jag gillar- fotografering till exempel.:-) Tack för dina rader, Peter!
Balans måste man ha i livet
Som Kurre säger, det finns bara en Anna, hon måste vara rädd om sig :-)
Kram
Svar från Anna-Lena Forsman 2013-09-24 06:32
Jo, jag vet att det är ganska skört ibland. Jag har vänner som inte kunnat jobba alls på flera år, och där är jag jätterädd att hamna. Då är det bättre att "tagga ner" lite under en period. Tack, snälla du! Kram!