Spridda bilder och tankar..ostrukturerade förstås!

Tre Stockholmsbilder

Fönsterspegling i den Trotziges gränd

 

 

Samma längtan ..olika uttryck och tolkning

 En detalj från vårt gamla Slussen

 

Natti!

/Anna

Inlagt 2009-08-17 23:55 | Läst 1048 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Anna. En duktig fotograf tycker jag har den där förmågan att se och fånga det där som andra går förbi. Bilden av Korset och Månskäran!!
Kompositionen med symbolerna, träden, och sedan förbipasserande människor, tillsammans med de ord du skrev ned tillsammans med fotot...är helt enkelt alldeles jäkligt BRA!!!!!
Du har min beundran! Allt Gott! Anders Mjölnare
Svar från Anna-Lena Forsman 2009-08-18 07:05
Tack Anders för de orden..blir jätteglad.
Ja, jag gillar själv den bilden väldigt mycket. Det är inte så mycket som skiljer oss människor åt, vi har i stort set samma drömmar och längtan. Maktbegär och kontrollbehov har vi också. Konsten är att kunna, våga se det och säga stopp. Oj..det där är en stor diskussion. Ha en riktigt fin dag, med eller utan höstmelankoli:-) /Anna
Håller med Anders om att du är en duktig fotograf. Det märks i dina bilder att du tänker dig för innan du tar bilden. Välkomponerat och med känsla.
Jag gillar den översta bilden.
Den i mitten är också läcker då man får en enorm höjdkänsla i den, som man skulle förstå hur högt upp i skyn stockholms bebyggelse har sitt slut.
Kram Lena
Svar från Anna-Lena Forsman 2009-08-18 21:48
Lena! Jag är definitivt inte någon duktig fotograf, jag vimlar omkring bland oskarpa, ointressanta bilder. Men jag blir glad när jag upptäcker saker omkring mig jag inte sett förut.
Dessutom är jag oerhört glad för att jag hittat in i fotografins värld. Tack..ändå..för dina ord..Såklart blir jag jätteglad! Kram! Anna