176 Yasuragi
fredag-lördag var det konferens med jobbet på Hasseludden. Skönt och avkopplande, vi hade lagom många punkter på dagordningen och lyckades diskutera igenom allt. Vi kör två planeringskonferenser per år.
Under dagarna hann vi även med "gående meditation", bad och sakeprovning samt några suveräna måltider.
Sushi till lunch, middag med bl a entrecotespett mm, och till lunch idag gös med wasabismör som var helt fantastisk.
Sakevin är en egen vetenskap och det finns en stor mängd tillverkare och olika kvaliteter. Dock har jag lite svårt att tycka att det är riktigt gott, men i kombination med middagsmaten smakade det helt OK.
Vädret inbjöd inte till så mycket fotograferande utomhus dock knäppte jag några kort.
Mina kollegor firades dessuotm min 50 årsdag, (jag har smitit ifrån det tidigare pga div sjukdom mm). En stro reflexskärm med 5 olika beklädnader samt en Intous A5. Jag hade inte berättat att jag skaffat en sådan redan. Så den får jag förhoppningsvis byta till någor annat användbart.
På väg till Hasseludden passerade jag denna lilla sjö? Var tvungen att försöka fånga speglingen.
Mitt rum
Sake provning (Sake uttalas som nacke)
Förrätt halstrad tonfisk och pilgrimsmusslor mm
Till huvudrätten olika lökar, sallad samt svampblandning
Spetten med entrecote börjar stekas, i förgrunden vitlök som marinerats i två år!
Det blir lite reklam av det här, men vi hade trevligt, åt gott och fick mycket gjort.
Nu är det skönt att sitta hemma i soffan, umgås med familjen läsa lite bloggar etc.
Ha en trevlig lördagskväll
/Bengt
/Bengt
Mvh
Rickard