Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Vilket av dessa stativ?

Produkter
(logga in för att koppla)

anpahl

Aktiv medlem
Har bestämt mig för ett nytt stativ och jag har blivit tipsad om detta stativ här på sidan http://www.cyberphoto.se/info.php?article=380024 vilket är från Dörr och kostar 1099kr.

Nu har jag även hittat två andra alternativ, betydligt dyrare. Är det värt att lägga mer än det dubbla? Dessa två år från Triopo
http://www.cyberphoto.se/info.php?article=gt3232

http://www.cyberphoto.se/info.php?article=gt3230b2

Är det värt att satsa på något av dessa stativ? Jag vil ha ett stabilt, men lätt stativ. Jag fotar mest med en Nikon D7000. Jag har ett stativ idag som är plastigt och svårarbetat. Kulled är prio 1.

Jag är 162 cm lång, fotar enbart som hobby.
 
Satsa på något av de dyrare. Det finns inga lätta, stabila stativ som samtidigt är billiga. Bättre att lägga lite mer pengar direkt, än att köpa något billigt som du ändå inte kommer att bli nöjd med.
 
Vikten är viktig...

Välj kolfiber det kommer du inte att ångra. Finessen att skruva loss ett ben och ha ett enbensstöd är mycket smart. Kosta på en bra kulled.
Väljer själv att ta med ett enben ofta därför att mitt Manfrotto i aluminium är tungt.
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.