Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Vertikalgrepp till Nikon D70!!

Produkter
(logga in för att koppla)
Som du också kan läsa på Harbortronics hemsida, samt i trådarna ovan länkat till, innebär modden att man slipper byta från IR-mode till vanligt läge när man byter mellan vert-avtrycket och vanliga avtrycket, samt att man även får halvtryck på avtryckaren, vilket kopplingen mellan kamerans IR-port och vert-greppet inte medger. Läs gärna mer om modden på forumet - allt detta har diskuterats flitigt där.

Olfo

Edit: Halvtryck innebär fokusering och ljusmätning vid halvt nedtryckt avtryckare, alltså.
 
Svårt att hålla reda på alla trådar, men de ja läst har inte tagit upp att man kan få halvtryck på d70.
Vem moddar och vart gör man det?
 
Läs:

http://www.fotosidan.se/forum/showthread.php?s=&threadid=42377&highlight=D70+AND+vertikalgrepp

Moddar gör Harbortronics (om du skickar till USA) för 135 dolares, eller kanske nån som kan Nikonkameror i Sverige, nån kameraservice som tagits upp i trådarna på forumet - det är jag säker på. Det skrivs också i tråden ovan om att man kan göra detta själv om man är lite händig på lödning etc.

Läs där, det kommer göra dig väldigt klok på Harbortronics vert-grepp och de andra (Hoodman t ex).

Olfo
 
Om ni funderar på att köpa Hoodmans grepp så kan jag rekommendera att kolla på www.foto-tip.pl
Samma grepp, annat namn på förpackningen, manualerna är i princip samma så bör vara exakt samma hårdvara i dem, skillnad på ca 500kr bara. Funkar utmärkt att beställa från .pl och greppet är underbart =)
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.