Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Vågar man köpa huset i Tyskland?

Produkter
(logga in för att koppla)
eller som Pelle skriver i cash back tråden http://www.fotosidan.se/forum/showthread.php?s=&threadid=89224&perpage=15&pagenumber=3

Man får direktkontakt med slutkunder och ett adressregister på köpet.
Man kan bestämma exakt vid vilka datum kampanjen startar och slutar så att man kan synka det med bl.a. marknadsaktiviteter och reklam.
Man kan tydligare styra vilka produkter man vill lyfta fram.
Man kan utlova en exakt summa pengar till slutkunden i reklamen, det är viktigt.
Man slipper räkna om budgetarna som baseras på nettopriser till åf stup i kvarten.
Man gör livet surt för gråimportörer.
Kampanjen i sig genererar en massa uppmärksamhet som t.ex. den här tråden.
 
Jag frågade Canon om garantin gäller i Sverige för en videokamera köpt i Tyskland och fick till svar att garantin gäller i det land man köpt den. Stämmer verkligen det? Borde det inte vara som Bokeh skriver att garantin gäller inom hela EU? Försöker kanske Canon köra med en fuling i hopp om att jag ska köpa videokameran i Sverige - trots att den utgått ur svenska sortimentet??

Varför skulle du inte våga köpa innom EU ?
Det är ingen skillnad mot att köpa från en butik i Sverige, förutom att det blir mindre moms, det var väl en utav anledningarna att vi röstade för ett EU medlemskap, dvs fri handel innom EU.

Garantierna gäller lika innom EU, får du något problem så skickar du prylarna till den svenska reperatören.

/kent
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.