Advertisement
Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

svenska fotobloggar(e), se hit!

Produkter
(logga in för att koppla)
Kör med Textpattern som liknar worldpress litegrann:
http://www.wanergard.com/textpattern/

Lite gamla tråkiga bilder där nu...
Trevligt system som bl.a. möjliggör uppladdning av bilder via SFTP. Används vanligen som "vanligt" blogg system, men har stöd för bildhantering.

Mvh
BAW
 
Vad är det för skillnad på en blog och en helt vanlig site som uppdateras regelbundet? Populärt med nya namn förstås.......?
 
Bloggen är som en 'dagbok', istället för en 'ren' fotosida. Ord och bild flyter samman, där orden förstärks av bilderna, eller tvärtom. :)

Själv bloggar jag mest om mitt liv som hockeyfotograf, men då och då dyker det upp en bild eller två.. :)

// Linda --> VHC-bloggen
 
tack!

en hel del bilder på smudo.org faller även mig i smaken måste jag säga=)
 
Jag har också en fotoblogg: http://csandberg.se/foto/

Jag skäms dock lite över att jag tyvärr inte uppdaterar den så ofta som jag hade viljat.

För den tekniskt intresserade så har jag byggt min sida med TextpatternSurftown. Hade tidigare Shellkonto men deras service var urkass och hemsidan låg nere flera timmar per dygn, varje dag, så efter en eller ett par år av att de konstant lovat att förbättra sig så tröttnade jag.
 
Jag tänkte prova på det för att få utlopp för mina tankar...om fotografering, fototeknik och livet i allmänhet. Jag använder b2evolution som jag gillar skarpt, jag letade efter något enkelt. Bloggen finns på www.naturfotografen.net
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.