Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Ryggsäck till D200 med 70-200 vr

Produkter
(logga in för att koppla)

johan_w

Aktiv medlem
Hallå!
Undrar om det finns någon ryggsäck, för omkring 1500:- (eller mindre) där man kan ha en Nikon D200 med ett Nikon 70-200 2.8 VR med motljus påmonterat. Samt få plats med 2-3 objektiv, blixt. Jobbigt och behöva ta loss motljusskyddet det varje gång.

Tacksam för tips.

Ha en bra dag

MVH
/ Johan
 
Minitrekker AW (den nya) är otroligt fin om du vill ha en ryggsäck. http://www.lowepro.com/Products/Backpacks/allWeather/Mini_Trekker_AW.aspx

Annars så är ju topload zoom finfin!!... men då får du inte med dig mycket mera än hus + obj + minne&bat. Vet ej om den gin går i med motljusskyddet.. http://www.lowepro.com/Products/Toploading/allWeather/Topload_Zoom_AW.aspx

Över axeln hade jag valt Nova 4 eller 5.
http://www.lowepro.com/Products/Shoulder_Bags/allWeather/Nova_5_AW.aspx

MVH Niclas,
 
Tack för ditt svar...
Är detta den nya?
ttp://www.dustinhome.se/dacsaportal/?ProdID=5010078527
 
Ja, det är det nog. Mycket för pengarna enligt mig. Inget snack heller som handbagage, all over..

MVH Niclas,
 
Jag kör en Computrekker AW för min D70 med batterigrepp och monterat 70-200 med motljusskydd. Får precis plats. Får även plats med en SB-800, 50mm, 85mm, 18-70mm och 12-24 utan problem. I veckan hoppas jag kunna trycka ner ännu ett kamerahus där. Sen finns sjäölvklart platsen för en laptop 15,4" WS också. Sen småfickor för småpryttlar, kan varmt rekommendera en sådan.
 
AW-modellen viktigaste fördel är nog stativfästet, som är av mycket vettigare modell än på Classicen. Sen har den ju en medföljande plastpåse att dra över (det är det AW står för). Osäker på de andra skillnaderna. Jag skulle i alla fall ta AW alla gånger bara för stativfästet.

(Fast själv valde jag Nature Trekker.)
 
Kan nog få plats i en kata R-103 om du placerar inredningen rätt. Grymt bra rygga...

A
 
johan_w skrev:
Vart köper med dem i sv?

Scandinavian Photo har den.
http://www.scandinavianphoto.se/?46008 Rekommenderas. Det här bär jag omkring på.
D200 med påmonterad 80-200
Nikon 18-35
Nikon 35-70
Nikon 24
Nikon 50
Tamron sp 90
Nikkor 105 micro
Blixt SB-600
2st konverters, lite filter och annat krafs.

Ett litet lock gör att det går snabbt att slita fram kamerahus med påmont. optik. Utan att allt annat ramlar ut

Plats för laptop finns också.

MVH Stefan
 
Senast ändrad:
Det är ryggsäcken näst överst, inte överst :)

Jag har varit i butiken och klämt på den, känns verkligen kvalité om den
 
Hi folks

Köp AW modellen för guds skull. Jag har classic-modellen (utan regnrock) och vid några resor, speciellt den senaste till Venedig, så kunde jag hälla ur vatten ur väskan. Väskan tål en hel del regn i normala fall men nu var det för mycket. Det fullkommligen öste ner i tre dagar av fyra, Tack o lov så ligger min känsliga utrustning högst upp i väskan och endast filter och annat bråte längst ner. Jag stoppade alla gluggar och huset i plastpåsar inuti väskan OCH använde ett paraply med ändå var det pölar av vatten inuti.

Vid hemkomsten kom jag på att jag har en Rover AW liggandes och med hjälp av en sax så fick jag en regnrock till min älskade minitrekker. Visserligen en lös variant men det funkar perfekt.

Mankan
 
Stebes skrev:
Scandinavian Photo har den.
http://www.scandinavianphoto.se/?46008 Rekommenderas.

Plats för laptop finns också.

MVH Stefan

Skulle du kunna säga hur stort laptop facket är? är det lika stort som det andra facket eller mindre?

Då jag har en laptop på 41 cm så kan jag inte hitta en väska som passar, men kollat på Kata'n och den skulle kunna passa men det står inte på deras sida hur stort laptopfacket är.
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.