Annons

new-nikon-d7xx-full-frame-dslr-camera

Produkter
(logga in för att koppla)
Om det varit fotat nattetid med skarpa skuggor hade det varit månljus och därmed inte becksvart. Är det becksvart i skogen är inte himlen blågrå.

Plåta i fullmåneljus kan man väl göra på iso 51200 med bildstabilisering?
 
Den fotograf som via mångårigt och intimt samarbete med en kameratillverkare byggt upp ett så stort förtroende att hen faktiskt skulle få låna en prototypkamera skulle nog aldrig komma på tanken att lägga upp bilder på FB.

Varför? Jo, dels för att samarbetet då omedelbart och för alltid skulle vara över. Men också för att man då brutit mot ett gäng paragrafer i de avtal man måste skriva på för att få låna den typen av grejer. Och att bryta mot sådana avtal är dyrt, mycket dyrt ...

Visst händer det att tillverkare släpper "teaser-bilder", men dels brukar det vara från kameror som är presenterade men som ännu inte börjat säljas. Och dessutom brukar sådana bilder nästan utan undantag vara tagna av mycket kända fotografer - det handlar ju i det läget om marknadsföring :)
 
Det skulle behövas en "riktig" ersättare till 700..................Ett D810 skal med SONYs fina 12mp sensor + samma autofokus som D500/D5. Ett billigare alternativ till D5 helt enkelt, D750 räknar jag INTE som en ersättare till D700, utan snarare en "finare" version av D610.........................
 
ANNONS