Annons

Köpa objektiv utomlands

Produkter
(logga in för att koppla)

tinus

Medlem
Hej!

Ska snart på en liten tripp ut i Europa och tänkte passa på att inhandla ett Nikon-objektiv eller två. Har någon koll på var man hittar de billigaste kameraprylarna? Jag ska bland annat till Berlin och där borde det väl finnas en del kameraaffärer där man kan göra fynd? Hur är det med Tjeckien, Slovakien, Polen? Nån som vet?
 
Ett annat tips: är att vara väldigt försiktig om du är ex. i Polen. Jag har flera vänner som tyvärr råkat ut för flera tråkigheter. Allt ifrån att andra kört in i deras bilar, för att någon sedan hoppar in i bilen och köra iväg när man själv går ut för att se vad som hänt, till folk som ligger vid vägkanten och spelar döda eller behöver hjälp, men som reser på sig när man kört förbi till ytterligare en vän som *troligtvis* blev sövd i en kupé ensam i en vagn. När han vaknade var både byxfickor och jacka uppskurna och flera värdesaker borta.

Nåja, nu ska du inte bli allt för orolig, men var försiktig iaf och glöm inte att teckna en vettig försäkring om du ska ha dyr kamerautrustning med dig!
 
ANNONS
Köp en spegellös systemkamera från Canon och få ett 50mm objektiv på köpet hos Götaplatsens Foto.