Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

inspiration-hemsida

Produkter
(logga in för att koppla)
Många som redan länkat sig själva, så varför inte fortsätta i samma goda anda ? :)

www.soloflow.com

Kanske bör man poängtera att val av form och struktur påverkar rejält av syftet med sidan. Som Magnus skriver vill han att hans foton skall stå i fokus och vara sälj, medan min sida snarare skall försöka vara mer kreativ då det inte finns något som helst säljtänk utan bara är en kreativ sandlåda.

Kanske inspirerande i alla fall?
 
Re: Keep it simple

froderberg skrev:
Jag har försökt hålla min sida så enkel som möjligt. Jag tycker att många bygger komplicerade och snygga menysystem som tyvärr folk inte förstår eller ens hittar.

Min sida ska vara en ren säljsida och då står bilderna i fokus och kunderna får inte förvilla bort sig. På sikt ska jag fylla sidan så att länkarna till fotosidan kan tas bort.

http://www.froderberg.com/

/magnus

Fotografer brukar röra till det utan någon som helst känsla för användarvänlighet men din var riktigt bra tycker jag..

/Johan
 
zippedee skrev:
http://www.amivitale.com

helt klart bäst enligt mig ;)

En mycket bra sida. Helt i min smak!! :)

Jag vet inte om jag ser annorlunda på saken än andra, men jag tycker en sidas estetik är viktigare än enkelheten. Själv tycker jag sidan ovan är enkel och samtidigt väldigt estetisk.

När jag går in på en fotosida så påverkas jag mer av om jag tycker sidan ser snygg ut än om den är "enkel" att navigera i. Möts jag av en sida som ser ut att vara gjord i frontpage-98 med räknare och länkar till allt möjligt och omöjligt och kanske nån clip-art bild så blir jag inte en långvarig besökare även om bilderna är bra. Det känns bara tråkigt på nåt sätt men vissa är kanske immuna mot designen och kan fokusera på bilderna. Till dessa hör dock inte jag. :)

/D
 
Mitt bidrag: http://www.davidschreiner.com

Vill gärna bygga min sida i Flash eftersom jag inte är riktigt nöjd hur Dreamweaver bygger upp sidorna. Synd bara att det tar sådan tid att lära sig ett nytt programm...
Fler, lite nyare bilder hittar ni på min portfoliosida.

Andra sidor jag gillar:

http://www.uliwiesmeier.com/

http://www.kevinzacher.com/

http://www.linell.se/

http://www.jmnphotography.com/

http://www.bingo.se/

http://www.bjornwallander.com/

http://www.mariolalich.com/

http://klaus-hagmeier.de/

http://www.imagehall.de/
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.